Over Ons

Wij zijn de organisatie die in Nederland vegetarisch eten promoot en de belangen van vegetariërs behartigt. Hierdoor is de Vegetariërsbond dé organisatie die jou kan helpen met vegetarisch eten en die jouw belangen als vegetariër behartigt.

Lees meer over ons

Kaas, soep, ijs, vegetarisch of niet? Zie het in de productranking.

Agenda


Zaterdag 7 juni 2014 VegeQ

Zaterdag 7 juni organiseren we alweer voor de vierde keer de VegeQ. In het verslag van vorig jaar kun je lezen (en zien) hoe gezellig en  lekker vegetarisch barbecueën is. We gaan er voor zorgen dat het ook dit jaar weer een fantastisch feest wordt voor alle gasten en sponsors!
dinsdag 21 januari 2014 | Meer lezen...

Vrijdag 18 juli Langste Vegetarische Tafel

Samen genieten van een heerlijke vegetarische maaltijd in de open lucht? Iedereen mag aanschuiven en telt letterlijk mee voor een nieuw wereldrecord! ‘Gezellig’ en ‘gratis’, dat zijn typisch Nederlandse toverwoorden die goed samengaan en van toepassing zijn op De Langste Vegetarische Tafel 2014. Vrijdag 18 juli ben je van harte welkom op het Museumplein te Amsterdam om hierbij te zijn. En neem vooral je vrienden mee.

See also the English version.
maandag 20 januari 2014 | Meer lezen...

Zaterdag 4 en zondag 5 oktober Veggie Fair

Op 4 en 5 oktober organiseert Vegetafel, in samenwerking met de Vegetariërsbond, deVegetarier, Vegatopia, DreamIT en Landgoed De Olmenhorst de 2e editie van de Veggie Fair. Het vegetarische evenement van deze herfst.
zondag 19 januari 2014 | Meer lezen...