Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

16 september VegeQ op Landgoed de Olmenhorst

16 september VegeQ op Landgoed de OlmenhorstWat een heerlijke combinatie! Veggie Fair met VegeQ in de avond! Da's op en top Veggie!

Op 16 september gaan we op Landgoed de Olmenhorst te Lisserbroek spetteren met de VegeQ. Samen met de Vegenement wordt deze vegan BBQ een geweldig feest voor jong en oud. Je mag onbeperkt eten, zoveel je wilt. Je drankjes zijn voor eigen rekening.

De VegeQ vindt plaats vanaf 17.00 uur. Je bent van harte welkom in het restaurant op landgoed de Olmenhorst. De maaltijden worden bereid door topkok Rinske en zijn team, aangevuld met vegan specialisten.

Alweer voor het zevende jaar op rij wordt dit gezellige evenement georganiseerd. Maak kennis met de vele vleesvervangers. Laat je verrassen door diverse groentes, salades en heel veel meer. Je zult niets tekort komen.

Veggie Fair én VegeQ hoofd-organisator Christine Burgemeester is blij om de Veggie Fair gasten dit jaar voor het eerst te mogen laten aanschouwen hoe magisch het landgoed in de avonduren is. Al vele malen aanschouwde zij de feërieke taferelen van de invallende avond en nacht.

Kom en geniet mee. We hebben zowel binnen als buiten zitplaatsen voor je gereserveerd. Helaas is het niet mogelijk om bij dit bewerkelijke evenement rekening te houden met voedselallergiën. De maaltijd zal geheel veganistisch zijn.

Met deelname aan de VegeQ steun je de Vegetariërsbond. Per verkochte maaltijd zullen zij een mooi bedrag ontvangen.

Bestel je tickets online!
maandag 15 mei 2017

Recenter nieuwsbericht

Meer agenda