Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

23 juli Grootste Vega-Picknick van Nederland

23 juli Grootste Vega-Picknick van NederlandEen gezellig muziekje op de achtergrond, voor je een kleedje met veggie lekkers en natuurlijk het zonnetje dat voluit schijnt. Dat is de Grootste Vega-Picknick van Nederland. Vorig jaar hebben we 4 gezellige en succesvolle kleine picknicks georganiseerd. Dit jaar pakken we het iets groter aan op de plek waar het allemaal begon: Met 1 grote picknick voor ruim 200 mensen in het Zuiderpark in Den Haag. Jij kan erbij zijn! Kom gezellig op zondag 23 juli met €2,50 naar het park , wij zorgen voor de rest!

Gevuld kleedje
Wij zorgen voor gevulde picknickkleedjes, die je voor een paar euro bij ons kan kopen. Het picknickkleedje is na afloop je afvalzak, opgeruimd staat netjes. Wij hebben er zin in en jij kan erbij zijn!

Vorig jaar groot succes
Benieuwd hoe zo'n Vega-Picknick eruit ziet. Het verslag van de picknicks van vorig jaar kun je hier nalezen. De Vega-picknicks brachten een vrolijk tafereel op het gras in de parken. De mensen spreidden hun aangekochte picknickkleedje uit, gingen er ontspannen bij zitten en waren zonder uitzondering bijzonder verrast over de uitgebreide inhoud van hun kleedje. Natuurlijk verschillen smaken, maar voor iedereen was er genoeg om te kunnen genieten van een heerlijke vegetarische lunch. Zo makkelijk en vooral lekker is het om ook tussen de middag smakelijk vegetarisch te tafelen! Dit jaar zal de picknick nog leuker zijn. Hoe we dat gaan doen lees je hier later of meld je aan via het Facebookevent en mis niets.

Muziek door Travel Light Theatre
Travel Light Theatre is het theater van Eddy Moust en Mireille. Op 23 juli 2017 spelen zij hun 'Songs & Instrumentals' tijdens de Grootste Vega-Picknick van Nederland en komen zij bij jullie picknickkleed muziek maken. Een zangeres en een gitarist. Zijn instrumentale composities vloeien over in haar liedjes.Samen worden ze één stijl. De sfeer is intiem, klein en akoestisch.Vegetarisch lunchen, hoe leuk en makkelijk kunnen we het maken?

Wat: Grootste Vega-Picknick
Wanneer: Zondag 23 juli 12.00-15.00
Waar: Zuiderpark Den Haag
Kosten: €2,50 voor een goed gevuld picknickkleedje
Op de hoogte blijven: Meld je aan via het Facebookevenement en/of voor onze e-mail nieuwsbrief

 
dinsdag 13 juni 2017

Ouder nieuwsbericht

Meer agenda