Is 'gewone' kaas vegetarisch?

is kaas vegetarischVeel ‘gewone’ kaas bevat stremsel uit de maag van een kalf. Het is echter niet zo dat het kalf gedood wordt voor het stremsel, maar het stremsel is als het ware een bijproduct van de slacht van het kalf. Iedereen is natuurlijk vrij om zelf te kiezen of hij/zij wel of niet kaas eet, maar zeer strikt genomen is deze kaas echter niet vegetarisch. Bekijk ook de uitgebreide informatie over kaas met aandacht voor welke kazen wel vegetarisch zijn. 

Zeker weten dat product vegetarisch is? Blijf op de hoogte van nieuwe producten met het V-Keurmerk!

Aboneer je nu op onze maandelijkse e-mailnieuwsbrief en ontvang elke maand de nieuwste producten met het Vega(n) Keurmerk. Deze producten zijn gegarandeerd vegetarisch. Bekijk ook het overzicht van producten met dit keurmerk.