Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Tempé


Waarom tempé? Tempé is een koek van zachtgekookte sojabonen. Deze is behandeld met een soort schimmel waardoor het een licht zure smaak krijgt. Sojabonen bevatten ijzer en vitamine B1.

Wat te doen met tempé? Tempé is rauw eetbaar, maar lekkerder is het om het te marineren en te bakken. In Indische gerechten bijvoorbeeld.

Recept: Thaise tempékoekjes.

Terug naar Vegatips...