Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Download de brochure Gezond Vegetarisch

gezond vegetarischWil je meer informatie over hoe je gezond vegetarisch eet dan kun je de brochure Gezond Vegetarisch gratis downloaden. Dit kan door onderstaand formulier in te vullen. Je krijgt dan een pagina met een link naar de brochure. In de brochure staan de voedingsstoffen waar je als je vegetarisch eet op moet letten. Daarnaast is in de brochure ook de Vegetarische Schijf van Vijf opgenomen. We hopen dat deze brochure je helpt om gezond vegetarisch te eten.
 

Persoonlijk advies nodig over gezond vegetarisch eten? Gratis voedingsscan voor nieuwe donateurs!

Word vandaag nog donateur en ontvang gratis een voedingsscan door onze voedingskundige Sytske de Waart. Daarnaast ontvang je 4x per jaar ons magazine met tips en recepten én help je ons mee voorlichting te geven over lekker en gezond vegetarisch eten.