Word donateur en krijg Honger! óf het Lekker Vega Kookpakket!

De Hippe Vegetariër
Word donateur en ontvang het boek Honger! van Mme Zsazsa t.w.v €26,98 óf het Lekker Vega kookpakket!

Steeds meer mensen ontdekken de geheimen van de vegetarische keuken. Wij nemen je graag mee op ontdekkingstocht. Want iedere dag dat je kiest voor vegetarisch eten, heeft dat positieve gevolgen voor het milieu, voor de dieren en voor je eigen gezondheid. Kies ook voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten en laat je inspireren door de Vegetariërsbond.

Nieuw platform:
Lekker Vega!


Lekker Vega is ons nieuwe platform dat mensen helpt om lekker vega te kunnen koken én eten. Zowel online als offline zorgt Lekker Vega voor inspiratie en tips die mensen helpen in hun ontdekkingsreis in de vega wereld.

Lekker Vega bestaat uit een YouTube kanaal waarop lekkere, makkelijke en snel te bereiden gerechten worden gemaakt door bloggers, instagrammers en social-influencers.
Daarnaast bestaat het uit een magazine, online media en zullen er in de toekomst ook Lekker Vega evenementen worden georganiseerd.


Schrijf je in voor 30 dagen vega inspiratie!

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief  "30 dagen vegetarisch" en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie! Elke dag een heerlijk gerecht, leuke weetjes en handige tips. Zo wordt vegetarisch eten supermakkelijk en superleuk! Meld je hieronder aan en begin direct.

De receptennieuwsbrief is gratis en houdt automatisch na 30 dagen op.

Smakelijke successen