Hartige kruidenkoekjes

Algemene informatie

Voor 4 personen
Bereidingstijd ca. 60 minuten

 

Ingrediënten

  • 4- 5 el wilde groenten,
    zoals brandnetel en/of
    kraailook, doveneteltopjes,
    kleine veldkers,
    vogelmuur, zevenblad
  • 100 g volkorenmeel
  • 30 g boter
  • snufje zout
  • ½ dl melk
  • 50 g kaas

Bereidingswijze

Was de groenten en hak fijn. Maak een deeg van alle ingrediënten en laat een half uur rusten in de koelkast. Verwarm de oven op 200 °C. Vorm een rol van het deeg, snijd in plakjes, leg op de bakplaat en bak ongeveer 15 minuten in de oven of totdat de koekjes een mooie bruine kleur hebben.

Elke maand een recept?

Elke maand een recept in je mailbox en daarnaast nog leuke nieuwtjes en voedingstips? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

 Kerstmenu

Soep

Oma’s pastinaaksoep

Voorgerecht

Zoete risotto

Hoofdgerecht

Quiche l’orange

Bijgerecht

Hartige kruidenkoekjes

Toetje

Kokospudding met hazelnootsaus