Kerstmenu's

Kerstmenu 2017

Ratatouille met kikkererwten over zachte polenta
We stellen jaarlijks een kerstmenu samen. Dit jaar is het thema bekende (kookboek)koks. We hebben hun hulp ingeschakeld om een heerlijk kerstmenu samen te stellen, uit de pas verschenen kookboeken met als thema (Kerst)feest.

Speciale adventsmail

Adventmail
In de aanloop naar kerst hebben we dit jaar iets speciaals: Een adventsmail. Schrijf je nu in en ontvang tot aan de Kerst elke dag een mail met een recept, tips en weetjes. Zo ben je helemaal klaar voor je veggie kerstmenu!


 

BN'ers Kerstmenu 2016

Ratatouille met kikkererwten over zachte polenta
We hebben een heerlijk kerstmenu samengesteld met recepten van mensen met verstand van lekker vegetarisch eten: presentatrice Anita Witzier, chef van de Vegetarische Slager Paul Bom, kookboekauteur Lisa Steltenpool en zangeres Krystl.

Bekijk het keuzemenu van 2015

Geroosterde Paprikasoep met Zeekraal en Olijven
Wil je toch iets anders? Bekijk dan ons keuzemenu van vorig jaar met daarin 5x3 keuzes. Nog meer lekker vegetarisch kiezen! Nog niet genoeg? Halverwege december komen we ook nog met een geheel nieuw kerstmenu samengestelt door culinair specialisten. Mis die niet en schrijf je in voor de adventsmail of volg ons op Facebook, Twitter of Instagram.

Bekijk het keuzemenu
 

Internationaal vegetarisch kersdiner


Soep

Gribnoy sup

Voorgerecht

Preitaart

Hoofdgerecht

Seitanstoverij

Bijgerecht

Rode kool met kumq..wat

Dessert

Tiramisu

Bonus: Extra vegetarisch kerstdiner

Soep

Oma’s pastinaaksoep

Voorgerecht

Zoete risotto

Hoofdgerecht

Quiche l’orange

Bijgerecht

Hartige kruidenkoekjes

Dessert

Kokospudding met hazelnootsaus
 

Help ons groter groeien: Ja, ik doe mee!

Wil je meer recepten ontvangen? Abonneer je dan op onze e-mailnieuwsbrief of word donateur, Dit is je voordeel:
  • Welkomstcadeau: Kookboek t.w.v. €22,95 of Lekker.Vegetarisch Schort
  • 4 x per jaar Magazine Lekker.Vegetarisch
  • 10 % korting bij vegalekkere restaurants
  • Gratis voedingsscan
  • Je helpt mee om meer mensen te laten proeven hoe lekker vegetarisch is
  • En je helpt mee vele dierenlevens te sparen