Stel je eigen super 5 gangen kerstmenu samen

 2015 = Lekker kiezen: 3 x Soep


Een heerlijk vegetarisch kerstmenu begint met een feestelijke soep. Wat dacht je van Geroosterde Paprikasoep met Zeekraal en Olijven, Feestelijke Pompoensoep of Kerst Courgettesoep.


                                  

3 x Kerst antipasti

Leuk om te delen. Kies dit jaar voor een parade van hapjes: een Mezze plateau met houmous, Ovengeroosterde knolgroenten en Bulgur Tabouleh, een Speltsalade met cranberry en koriander of Hongaarse rode bieten salade.

 

3 x Warm Voorgerecht

Minigerechtjes zijn ideaal te combineren, maar deze voorgerechten doen het ook goed apart. Kies voor Hartige groentenmuffins met  crunchy kikkererwten, een Vegetarische 'Jachtschotel' met linzen of Mini pizzaatjes in kerstkleuren.
                        

3 x Vegaverrukkelijk Hoofdgerecht

Het hoofdgerecht is natuurlijk het hoogtepunt van het kerstdiner. Kies voor de Feestelijke hachee met peterselie-citroenzest crust, een Pastei van kastanje, paddestoel, pruim en noot of een rijk gevulde 'Faux-boeuf' bourguignon.


 

Veggie kerst: 3 x groente


Een vegetarisch hoofdgerecht serveer je anno 2015 met meerdere groentengerechtjes. Kijk voor nog meer salade en groente- en graanrecepten in onze receptenmodule! Wat dacht je van Rode kool met Kumqwat, Geroosterde Hollandse knolgroente of Krokante galette met pistache en pompoen.

 

Kerst keuzemenu: 3 x Dessert

afbeeldingHet lekkerste bewaar je natuurlijk tot het laatst met een heerlijk toetje, zoals Hemelse 3-minuten modder, Citroen merinquetaart met zoet venkel- wonderdeeg of Raw roomtoetje met pompoen en sinaasappel.