Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie! Elke dag een heerlijk gerecht, leuke weetjes en handige tips. Zo wordt vegetarisch eten supermakkelijk en superleuk! Meld je hieronder aan en begin direct.
De receptennieuwsbrief is gratis en houdt automatisch na 30 dagen op.

Lekker leesvoer

Dit mini-kookboekje  van Veltman Uitgevers past perfect bij de simpele naam: Geen uitgebreide achtergronden, levensverhalen en filosofieën, maar gewoon recepten. De meeste recepten zijn binnen een half uur klaar in maximaal 5 stappen en het aantal ingrediënten is beperkt en bijna altijd in elke supermarkt te vinden. Een ideaal (eerste) kookboekje voor iedereen die vaker vegetarisch wil gaan koken zonder uren in de keuken te hoeven staan.

Krijg 'De Hippe vegetarier' 
óf een jaar de Lekker.Vegetarisch Verwenbox cadeau!

De Hippe Vegetariër

Word donateur en ontvang een jaar lang de Lekker.Vegetarisch Verwenbox boordevol verwenproducten ter waarde van minstens 30 euro óf het boek De Hippe Vegetariër van Isabel Boerdam t.w.v. 22,50 euro.
Steeds meer mensen ontdekken de geheimen van de vegetarische keuken. Wij nemen je graag mee op ontdekkingstocht. Want iedere dag dat je kiest voor vegetarisch eten, heeft dat positieve gevolgen voor het milieu, voor de dieren en voor je eigen gezondheid. Kies ook voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten en laat je inspireren door de Vegetariërsbond.

Vegalicious uit eten: Ontdek restaurants met het Gastvrij voor Vegetariërs keurmerk

Langste Vegetarische TafelLaat je verrassen en ontdek prachtige vegetarische restaurants met onze restaurant-app, of kijk op de kaart voor bekende én nieuwe vegetariër-vriendelijke restaurants met het Gastvrij voor Vegetariërs keurmerk!
Toch liever zelf koken? Kijk voor lekkere vegetarische gerechten in onze recepten.