Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Forest Feast kookboek voor kids met Mail&Win-actie!

Er ligt een nieuw vegetarisch kinderkookboek in de winkel! Het Forest Feast kookboek voor kids - kleurrijke en vegetarische gerechten voor jong en oud!

Weinig tekst, veel foto's

Het boek is ingedeeld in meerdere hoofdstukken met weinig tekst, maar veel foto's en tekeningen. Heerlijk om naar te kijken! Alle recepten en ingrediënten zijn feestelijk en super makkelijk om te maken.

Favorieten

Onze favorieten in dit boek zijn de watermeloensalade, de quiche met regenboogsnijbiet en de pizza met paprika en pesto, maar eigenlijk is er teveel lekkers om uit te kiezen! Kort samengevat: heb je zin in meer creativiteit in de keuken en ben je gek op lekker vegetarisch eten, dan is dit boek echt iets voor jou!

Mail&Win-actie!

Het leuke is dat Vegakids een exemplaar van dit kleurrijke kinderkookboek mag weggeven! Wat je daarvoor moet doen zie je in de Mail&Win-actie van 1 september tot en met 31 oktober 2016!

22 en 23 oktober Veggie Fair op de Olmenhorst!


Zaterdag 22 en zondag 23 oktober 2016 staat tijdens Veggie Fair, het grootste veggie evenement van Nederland, de duurzame, biologische en veggie lifestyle centraal.
Dit jaar weer op Landgoed de Olmenhorst in Lisserbroek waar we in 2013 en 2014 ook al te vinden waren. Ook in 2016 zal de Veggie Fair samenvallen met de beroemde appelpluk op het landgoed met haar enorme biologische appelboomgaard, en het valt dit jaar ook nog eens in de schoolvakantie! U als bezoeker kunt kennis maken met diverse inspirerende sprekers en muzikanten. Daarnaast zorgen we ook voor leuke activiteiten voor de kleinsten onder ons.


 

Gastvrij voor Vegetariërs: Vegalicious uit eten

Langste Vegetarische TafelLaat je verrassen en ontdek prachtige vegetarische restaurants met onze restaurant-app, of kijk op de kaart voor bekende én nieuwe vegetariër-vriendelijke restaurants!Toch liever zelf koken? Kijk voor lekkere vegetarische gerechten in onze recepten.

Krijg het boek De Hippe Vegetarier óf een jaar lang de Lekker.Vegetarisch Verwenbox

De Hippe VegetariërWord donateur en ontvang een jaar lang de Lekker.Vegetarisch Verwenbox boordevol verwenproducten ter waarde van minstens 30 euro óf het boek De Hippe Vegetariër van Isabel Boerdam t.w.v. 22,50 euro.
Steeds meer mensen ontdekken de geheimen van de vegetarische keuken. Wij nemen je graag mee op ontdekkingstocht. Want iedere dag dat je kiest voor vegetarisch eten, heeft dat positieve gevolgen voor het milieu, voor de dieren en voor je eigen gezondheid. Kies ook voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten en laat je inspireren door de Vegetariërsbond.