Schrijf je in voor 30 dagen vega inspiratie!

Lekker vegetarisch gerechtWil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie! Elke dag een heerlijk gerecht, leuke weetjes en handige tips. Zo wordt vegetarisch eten supermakkelijk en superleuk! Meld je hieronder aan en begin direct.

De receptennieuwsbrief is gratis en houdt automatisch na 30 dagen op.

Nieuw platform:
Lekker vega!

Lekker VegaLekker Vega is ons nieuwe platform dat mensen helpt om lekker vega te kunnen koken én eten. Zowel online als offline zorgt Lekker Vega voor inspiratie en tips die mensen helpen in hun ontdekkingsreis in de vega wereld.

Lekker Vega bestaat uit een YouTube kanaal waarop lekkere, makkelijke en snel te bereiden gerechten worden gemaakt door bloggers, instagrammers en social-influencers.
Daarnaast bestaat het uit een magazine, online media en zullen er in de toekomst ook Lekker Vega evenementen worden georganiseerd.

Dagen zonder vlees 

Dagen zonder Vlees is een Vlaamse campagne om onze zuiderburen bewust te maken van hoe veel vlees zij eten, en wat de impact van vleesconsumptie is op het klimaat en onze gezondheid. Bij de campagne hoort onder meer een uitdaging om 40 dagen vegetarisch te eten. Het is dus een beetje een combinatie van de Nederlandse Week zonder Vlees en onze eigen 30 dagen challenge.
Omdat er in het boek zowel mensen aan het woord komen die graag koken als mensen die toegeven eigenlijk niet te kunnen koken, zit er veel variatie in de recepten. 
Er staan dus zeker recepten aanraders tussen en voor mensen die beginnen met vegetarisch eten, biedt het boek voldoende houvast.

Vega eten makkelijk gemaakt!

Eko menu

Lekker en gezond eten is goed voor je. Toch komt het er vaak niet van. Een abonnement op een maaltijdbox kan dan een oplossing zijn. De Vegetariërsbond werkt samen met EKOMENU en beveelt deze maaltijdbox aan. Er is een vegetarische en een veganistische variant. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch. Je kan ook zelf je recepten kiezen. De box wordt thuisbezorgd in Nederland en België.

Lees hier meer over de vegetarische box. 

Lees hier meer over de veganistische box.
 

Krijg Honger!
óf een Lekker Vega kookpakket!

lekker.vegetarisch schort
Word donateur en ontvang Honger! óf een Lekker Vega Kookpakket!
Steeds meer mensen ontdekken de geheimen van de vegetarische keuken. Wij nemen je graag mee op ontdekkingstocht. Want iedere dag dat je kiest voor vegetarisch eten, heeft dat positieve gevolgen voor het milieu, voor de dieren en voor je eigen gezondheid. Kies ook voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten en laat je inspireren door de Vegetariërsbond.

Lekker vega uit eten met het Gastvrij voor Vegetariërs Keurmerk

Laat je verrassen en ontdek prachtige vegetarische restaurants met onze restaurant-app, of kijk op de kaart voor bekende én nieuwe vegetariër-vriendelijke restaurants met het Gastvrij voor Vegetariërs keurmerk!Toch liever zelf je recepten uitzoeken en boodschappen halen? Kijk hier voor inspiratie en de lekkerste recepten.