Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Schrijf je in voor 30 dagen vega inspiratie!

Lekker vegetarisch gerechtWil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie! Elke dag een heerlijk gerecht, leuke weetjes en handige tips. Zo wordt vegetarisch eten supermakkelijk en superleuk! Meld je hieronder aan en begin direct.

De receptennieuwsbrief is gratis en houdt automatisch na 30 dagen op.

Nieuw platform:
Lekker vega!

Vegetarische RestaurantweekLekker Vega is ons nieuwe platform dat mensen helpt om lekker vega te kunnen koken én eten. Zowel online als offline zorgt Lekker Vega voor inspiratie en tips die mensen helpen in hun ontdekkingsreis in de vega wereld.

Lekker Vega bestaat uit een YouTube kanaal waarop lekkere, makkelijke en snel te bereiden gerechten worden gemaakt door bloggers, instagrammers en social-influencers.
Daarnaast bestaat het uit een magazine, online media en zullen er in de toekomst ook Lekker Vega evenementen worden georganiseerd.


Krijg Honger!
óf een Lekker Vega kookpakket!

lekker.vegetarisch schort
Word donateur en ontvang Honger! óf een Lekker Vega Kookpakket!
Steeds meer mensen ontdekken de geheimen van de vegetarische keuken. Wij nemen je graag mee op ontdekkingstocht. Want iedere dag dat je kiest voor vegetarisch eten, heeft dat positieve gevolgen voor het milieu, voor de dieren en voor je eigen gezondheid. Kies ook voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten en laat je inspireren door de Vegetariërsbond.

Vega eten makkelijk gemaakt!

Eko menu
Lekker en gezond eten is goed voor je. Toch komt het er vaak niet van. Een abonnement op een maaltijdbox kan dan een oplossing zijn. De Vegetariërsbond werkt samen met EKOMENU en beveelt deze maaltijdbox aan. Er is een vegetarische en een veganistische variant. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch. Je kan ook zelf je recepten kiezen. De box wordt thuisbezorgd in Nederland en België. 


 

Lekker vega uit eten met het Gastvrij voor Vegetariërs Keurmerk

Laat je verrassen en ontdek prachtige vegetarische restaurants met onze restaurant-app, of kijk op de kaart voor bekende én nieuwe vegetariër-vriendelijke restaurants met het Gastvrij voor Vegetariërs keurmerk!Toch liever zelf je recepten uitzoeken en boodschappen halen? Kijk hier voor inspiratie en de lekkerste recepten.