Schrijf je in voor 30 dagen vega inspiratie!

Lekker vegetarisch gerechtWil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de 30 Dagen Challenge en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie! Elke dag een heerlijk gerecht, leuke weetjes en handige tips. Zo wordt vegetarisch eten supermakkelijk en superleuk! Meld je hieronder aan en begin direct.

De receptennieuwsbrief is gratis en houdt automatisch na 30 dagen op.
 

Inspiratie, tips en filmpjes op
ons Lekker Vega
-platform!

Lekker VegaLekker Vega is ons platform dat mensen helpt om lekker vega te kunnen koken én eten. Zowel online als offline zorgt Lekker Vega voor inspiratie en tips die mensen helpen in hun ontdekkingsreis in de vega wereld.

Lekker Vega bestaat uit een YouTube kanaal waarop lekkere, makkelijke en snel te bereiden gerechten worden gemaakt door bloggers, instagrammers en social-influencers in onze Lekker Vega Kookshow, opgenomen in een kookstudio met professionele crew.
Daarnaast bestaat het uit een magazine, social media accounts en zullen er in de toekomst ook Lekker Vega evenementen worden georganiseerd.
Help je mee dit uitbouwen? 
 

Krijg een Lekker Vega kookpakket!

lekker.vegetarisch schort
Word donateur en ontvang 't Lekker Vega Kookpakket!
Steeds meer mensen ontdekken de geheimen van de vegetarische keuken. Wij nemen je graag mee op ontdekkingstocht. Want iedere dag dat je kiest voor vegetarisch eten, heeft dat positieve gevolgen voor het milieu, voor de dieren en voor je eigen gezondheid. Kies ook voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten en ontvang je 't Kookpakket inclusief het kookschort en kookboek, plús 4x per jaar het Lekker Vega Magazine op je deurmat, én je ontvangt korting in Restaurants, Bed&Breakfasts en aantal webshops.
 

Vega eten makkelijk gemaakt!


Lekker en gezond eten is goed voor je. Toch komt het er vaak niet van. Een abonnement op een maaltijdbox kan dan een oplossing zijn. De Vegetariërsbond werkt samen met EKOMENU en beveelt deze maaltijdbox aan. Er is een vegetarische en een veganistische variant. Alle ingrediënten zijn 100% biologisch. Je kan ook zelf je recepten kiezen. De box wordt thuisbezorgd in Nederland en België.