Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Lekker.Vegetarisch Zomernummer

Lekker.Vegetarisch is hét magazine over lekker vegetarisch eten. Daarnaast besteden we in het magazine ook aandacht aan de achtergronden van vegetarisch eten en voeding in het algemeen.

In dit nummer:
  • de werkelijke prijs van goedkoop vlees
  • vega factchecker gezondheid
  • onze voedingsdeskundige Sytske de Waart
  • bewegen is leven
  • gastredacteur Stefanie van de Walle
  • 56 pagina's vol eet-inspiratie
  • en heel veel recepten!
Mis ’m niet:  Word donateur en ontvang deze editie en aansluitend elk kwartaal een nieuw nummer. Of vraag eerst een digitaal proefexemplaar aan.

30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie! Elke dag een heerlijk gerecht, leuke weetjes en handige tips. Zo wordt vegetarisch eten supermakkelijk en superleuk! Meld je hieronder aan en begin direct.
De receptennieuwsbrief is gratis en houdt automatisch na 30 dagen op.


Vegalicious uit eten

Langste Vegetarische TafelLaat je verrassen en ontdek prachtige vegetarische restaurants met onze restaurant-app, of kijk op de kaart voor bekende én nieuwe vegetariër-vriendelijke restaurants met het Gastvrij voor Vegetariërs keurmerk!
Toch liever zelf koken? Kijk voor lekkere vegetarische gerechten in onze recepten.

Krijg 'De Hippe vegetarier' cadeau!

De Hippe VegetariërWord donateur en ontvang het boek De Hippe Vegetariër van Isabel Boerdam t.w.v. 22,50 euro.
Steeds meer mensen ontdekken de geheimen van de vegetarische keuken. Wij nemen je graag mee op ontdekkingstocht. Want iedere dag dat je kiest voor vegetarisch eten, heeft dat positieve gevolgen voor het milieu, voor de dieren en voor je eigen gezondheid. Kies ook voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten en laat je inspireren door de Vegetariërsbond.