Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Aanmelden Wildplukwandeling

Zondag 12 juni: Wildplukkwandeling Hof van Twello

Kijk om je heen: veel van wat je buiten in het wild ziet groeien en bloeien is het proeven waard. Maar, wát kun je plukken en veilig gebruiken en wát kun je beter laten staan?

Laurette van Slobbe is expert op het gebied van eetbare wilde planten  en neemt je mee op ontdekkingsreis op het kleurrijke terrein van Hof van Twello. Samen bekijk, bespreek en proef je de verschillende wilde planten en leer je hoe je ze veilig kunt toepassen in lekkere, gezonde gerechten. Heb je vragen? Stel ze, want Laurette biedt daar ruim gelegenheid voor. Je kunt wilde planten uit eigen tuin of omgeving meenemen, waarvan je hoopt of denkt dat ze eetbaar zijn. Voor en na de wandeling kun je nog rondneuzen in de streekwinkel met tuinafdeling, met o.a. eetbare wilde planten en eetbare wilde zaden, of iets lekkers bestellen in het kascafé van Hof van Twello.

Laurette heeft twee boeken geschreven waarin eetbare wilde planten ruimschoots aan bod komen: ‘Eten en drinken met wilde planten’ en ‘Handboek plantaardige en rauwe voeding’.

Houd jij van vegetarisch wild? Meld je dan snel aan!

Wat: Wildplukwandeling - Hof van Twello
Waar: Hof van Twello
Wanneer: Zondag 12 juni 2016
Kosten: Leden/donateurs betalen 20 euro. Niet leden/donateurs betalen €27,50.
Aanmelden: aanmelden kan via het formulier hieronder. De workshop gaat door bij minimaal 10 aanmeldingen. Er kunnen maximaal 18 mensen deelnemen aan deze wandeling en vol=vol.

Ja, ik wil deelnemen aan de Wildplukwandeling

  •  
  •  
  •  
  •