VegeQ

Op zaterdag 6 juni juni kun jij erbij zijn! Dan organiseren wij alweer voor de vijfde keer dé vegetarische barbecue van Nederland: de VegeQ. Wil je weten en zien hoe gezellig het vorig jaar was? Dit succes voor zowel gasten als sponsors kun je teruglezen in het verslag. Ook dit jaar gaat het gegarandeerd weer een groot feest worden, dus zorg dat je er dit jaar ook bij bent.

Vegetarisch Mekka

Amsterdam is op deze dag het Mekka van vegetarisch Nederland. De VegeQ vindt dit jaar plaats in en rond de Maarten Luther Kerk. Vanaf 15.00 uur zijn de gasten hier dan ook van harte welkom. Zorg wel dat je je vooraf inschrijft via het aanmeldformulier, zodat wij weten op hoeveel gasten we kunnen rekenen. Eenmaal aangemeld ben je zeker van een plek en hoef je je geen zorgen meer te maken.

Kosten

Er zijn alleen nog kaarten aan de deur te verkrijgen. Deze kosten €22,50. Je mag dan niet alleen onbeperkt eten van de VegeQ's (uitgezonderd de exclusieve VegeQ), maar krijgt ook een gerecht van de exclusieve VegeQ, een welkomstdrankje en een leuke goodiebag (voor laatste 2 geldt op=op, mensen die gereserveerd hebben, hebben gegarandeerd deze extra's, kom dus vroeg om zeker te zijn van deze extra's). Voor kinderen onder de 12 jaar betaal je €5.

Wat: VegeQ, de vegetarische barbecue van Nederland
Waar: Maarten Luther Kerk,  Dintelstraat 134, Amsterdam-Zuid. Op 10 minuten lopen van treinstation Amsterdam RAI en bereikbaar met tram 4 en bus 65 (halte Dintelstraat).
Wanneer: Zaterdag 6 juni 2015 15.00 tot 23.00 (barbecue’s gaan uit rond 21.00)
Wie: Als je wilt deelnemen dien je je op te geven. Aan de deur betaal je meer.
Kosten: Er zijn alleen nog kaarten aan de deur verkrijgbaar. Je betaalt dan €22,50. Je kunt dan onbeperkt eten (uitgezonderd van de exclusieve VegeQ), een welkomstdrankje, een hapje uit de exclusieve VegeQ, en een leuke goodiebag (voor laatste 2 geldt op=op, kom dus vroeg om zeker te zijn van deze extra's, mensen die gereserveerd hebben, hebben gegarandeerd deze extra's).
Aanmelden: Kan niet meer, er zijn nog kaarten te verkrijgen aan de deur.

De VegeQ wordt mede mogelijk gemaakt door:

 

Vivera
Tivall