Lekker Vega Magazine

Het magazine Lekker Vega is het kwartaalblad over lekker vegetarisch eten. Boordevol recepten, tips, smaaktests, productbesprekingen, kookboekrecensies, restauranttips, evenementen en achtergrondartikelen. Als donateur van de Vegetariërsbond ontvang je elk kwartaal dit prachtige magazine. Een groep vrijwilligers maakt dit mooie blad onder leiding van een enthousiaste redacteur. Een smakelijker blad is er niet.

Gratis digitaal proefnummer

Kennis maken met het magazine Lekker Vega? Vul hieronder het formulier in en download gratis en vrijblijvend een nummer.

Mededeling: Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacyverklaring voor meer informatie.

Ons nieuwe Magazine is nu uit!

Half maart 2019 was het de Nationale Week Zonder Vlees. Hét moment voor een unieke samenwerking tussen foodies magazine en de Vegetariërsbond. Samen werkten we aan ‘Lekker Vegetarisch’ een magazine voor de culi-vegetariër en voor iedereen die het leuk vindt om te experimenteren met lekkere en verrassende gerechten zonder vlees en vis.
Ecbt een leuke manier om kennis te maken met foodies magazine en een mooi eenmalig alternatief voor ons leden/donateurs! 

In het magazine:
  • meer dan 50 verrassende gerechten 
  • hoe maak je zelf kaas?
  • de leukste vega-bloggers 
  • hoe maak je een heerlijke bonenburger?
  • en nog véél meer
Begin maart viel deze Special van ruim 114 pagina's bij al onze donateurs en leden op de mat... Nog geen lid of donateur? Koop je magazine in de winkel, bestel je exemplaar, of word alsnog lid, dan mis je nooit meer een exemplaar van ons magazine.

Lekker Vega ontvangen

Word donateur van de Vegetariërsbond en ontvang bovenstaande editie en aansluitend elk kwartaal een nieuw nummer. Of download hierboven eerst een digitaal proefexemplaar.Winter 2018

Herfst 2018

Zomer 2018

Lente 2018

Winter 2017

Herfst 2017

Zomer 2017

Lente 2017

Winter 2016

Herfst 2016

Zomer 2016

Lente 2016