Magazine

Het magazine Lekker Vega is het kwartaalblad over lekker vegetarisch eten. Boordevol recepten, tips, smaaktests, productbesprekingen, kookboekrecensies, restauranttips, evenementen en achtergrondartikelen. Als donateur van de Vegetariërsbond ontvang je elk kwartaal dit prachtige magazine. Een groep vrijwilligers maakt dit mooie blad onder leiding van een enthousiaste redacteur. Een smakelijker blad is er niet.

Gratis digitaal proefnummer

Kennis maken met het magazine Lekker Vega? Vul hieronder het formulier in en download gratis en vrijblijvend een nummer.

Mededeling: Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacyverklaring voor meer informatie.

Het Nieuwe Lekker Vega Magazine is nu uit!

Nieuw! Het Lekker Vega Magazine Kerst!
Vol met interviews, verhalen, hotspots en boordevol lekkere vega kerst recepten.

Themanummer: Kerst
  • Gerechten van Lisa Steltenpool, Jason Tjon Affo en Nina Leus
  • Ethiopië: Culinaire schatkamer
  • Nieuw inzicht over ijzer
  • Colum: Miro Kloosterman

Mis dit kerstnummer van Lekker Vega niet! Word donateur van de Vegetariërsbond en ontvang deze editie en aansluitend elk kwartaal een nieuw nummer. Of vraag hierboven eerst een digitaal proefexemplaar aan.

Lekker Vega ontvangen

Word donateur van de Vegetariërsbond en ontvang bovenstaande editie en aansluitend elk kwartaal een nieuw nummer. Of download hierboven eerst een digitaal proefexemplaar.Winter 2018

Herfst 2018

Zomer 2018

Lente 2018

Winter 2017

Herfst 2017

Zomer 2017

Lente 2017

Winter 2016

Herfst 2016

Zomer 2016

Lente 2016