Magazine

Het magazine Lekker Vega is het kwartaalblad over lekker vegetarisch eten. Boordevol recepten, tips, smaaktests, productbesprekingen, kookboekrecensies, restauranttips, evenementen en achtergrondartikelen. Als donateur van de Vegetariërsbond ontvang je elk kwartaal dit prachtige magazine. Een groep vrijwilligers maakt dit mooie blad onder leiding van een enthousiaste redacteur. Een smakelijker blad is er niet.

Gratis digitaal proefnummer

Kennis maken met het magazine Lekker Vega? Vul hieronder het formulier in en download gratis en vrijblijvend een nummer.

Mededeling: Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacyverklaring voor meer informatie.

Het Lekker Vega Zomer nummer is nu uit!

Kopje thee, muziekje op de achtergrond en genieten van de laatste editie van het Lekker Vega Magazine vol met interviews, verhalen, hotspots en recepten. In de nieuwste editie van ons magazine vind je nog meer over álle gasten in onze shows, maar ook de favoriete vegahotspots van gastredactrice Giulia Califano, recensies, heerlijke recepten, het laatste vega nieuws en nog veel meer.

Vier keer Per Jaar Lekker Genieten
Offline ontspannen op de bank en heerlijk genieten van het Lekker Vega Magazine boordevol:
  • interviews
  • recepten
  • kooktips
  • hotspots
  • en nog veel meer unieke content.
     
Mis ’m dus niet, dit zomernummer van Lekker Vega! Word donateur van de Vegetariërsbond en ontvang deze editie en aansluitend elk kwartaal een nieuw nummer. Of vraag hierboven eerst een digitaal proefexemplaar aan.

Lekker Vega ontvangen

Word donateur van de Vegetariërsbond en ontvang bovenstaande editie en aansluitend elk kwartaal een nieuw nummer. Of download hierboven eerst een digitaal proefexemplaar.Winter 2017

Herfst 2017

Zomer 2017

Lente 2017

 

Winter 2016

Herfst 2016

Zomer 2016

Lente 2016

 

Winter 2015

Herfst 2015

Zomer 2015

Lente 2015