Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Magazine

Het magazine Lekker.Vegetarisch is het kwartaalblad over lekker vegetarisch eten. Boordevol recepten, tips, smaaktests, productbesprekingen, kookboekrecensies, restauranttips, evenementen en achtergrondartikelen. Als donateur van de Vegetariërsbond ontvang je elk kwartaal dit prachtige magazine. Een groep vrijwilligers maakt dit mooie blad onder leiding van een enthousiaste redacteur. Een smakelijker blad is er niet.

Gratis digitaal proefnummer

Kennis maken met het magazine Lekker.Vegetarisch? Vul hieronder het formulier in en download gratis en vrijblijvend een nummer.

 

Het Lekker.Vegetarisch winter nummer is nu uit!

Lekker.Vegetarisch is hét magazine over lekker vegetarisch eten. Dat is een rijke bron om uit te putten, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast besteden we in het magazine ook aandacht aan de achtergronden van vegetarisch eten en voeding in het algemeen.

In deze Feest-Special:
  • Wat eten we deze Kerst
  • Weest kou de baas!
  • Heerlijke vegan desserts
  • Vega hotspots
  • Gastredacteur Alexander Gershberg
  • 64 pagina's vol eet-inspiratie
  • En heel veel recepten!
Mis ’m dus niet, deze feestspecial van Lekker.Vegetarisch! Word donateur van de Vegetariërsbond en ontvang deze editie en aansluitend elk kwartaal een nieuw nummer. Of vraag hierboven eerst een digitaal proefexemplaar aan.

Lekker.Vegetarisch ontvangen

Word donateur van de Vegetariërsbond en ontvang bovenstaande editie en aansluitend elk kwartaal een nieuw nummer. Of download hierboven eerst een digitaal proefexemplaar.Winter 2017

Herfst 2017

Zomer 2016

Lente 2016

 

Winter 2016

Herfst 2016

Zomer 2016

Lente 2016

 

Winter 2015

Herfst 2015

Zomer 2015

Lente 2015