Magazine

Het magazine Lekker Vega is het kwartaalblad over lekker vegetarisch eten. Boordevol recepten, tips, smaaktests, productbesprekingen, kookboekrecensies, restauranttips, evenementen en achtergrondartikelen. Als donateur van de Vegetariërsbond ontvang je elk kwartaal dit prachtige magazine. Een groep vrijwilligers maakt dit mooie blad onder leiding van een enthousiaste redacteur. Een smakelijker blad is er niet.

Gratis digitaal proefnummer

Kennis maken met het magazine Lekker Vega? Vul hieronder het formulier in en download gratis en vrijblijvend een nummer.

Mededeling: Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees de Privacyverklaring voor meer informatie.

Het Lekker Vega herfstnummer is nu uit!

Kopje thee, muziekje op de achtergrond en genieten van de laatste editie van het Lekker Vega Magazine vol met interviews, verhalen, hotspots en recepten.

Themanummer: Midden-Oosten,
-de spannendste oriëntaalse recepten
-vegetarisme in het beloofde land
-vlees en islam: aanknopingspunten voor dierenrechten, ze zijn er wel!
 
Gastredacteur: Kirsten Bloemen
Nieuwe rubrieken:
-Vraag het Helga
-Culinair Erfgoed door Carolina Verhoeven

Mis ’m dus niet, dit herfstnummer van Lekker Vega! Word donateur van de Vegetariërsbond en ontvang deze editie en aansluitend elk kwartaal een nieuw nummer. Of vraag hierboven eerst een digitaal proefexemplaar aan.

Lekker Vega ontvangen

Word donateur van de Vegetariërsbond en ontvang bovenstaande editie en aansluitend elk kwartaal een nieuw nummer. Of download hierboven eerst een digitaal proefexemplaar.Winter 2018

Herfst 2018

Zomer 2018

Lente 2018

(verwacht half december)

Winter 2017

Herfst 2017

Zomer 2017

Lente 2017

Winter 2016

Herfst 2016

Zomer 2016

Lente 2016