Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Magazine

Het magazine Lekker.Vegetarisch is het kwartaalblad over lekker vegetarisch eten. Boordevol recepten, tips, smaaktests, productbesprekingen, kookboekrecensies, restauranttips, evenementen en achtergrondartikelen. Als donateur van de Vegetariërsbond ontvang je elk kwartaal dit prachtige magazine. Een groep vrijwilligers maakt dit mooie blad onder leiding van een enthousiaste redacteur. Een smakelijker blad is er niet.

Gratis digitaal proefnummer

Kennis maken met het magazine Lekker.Vegetarisch? Vul hieronder het formulier in en download gratis en vrijblijvend een nummer.

 

Lekker.Vegetarisch: lentenummer is nu uit!

Lekker.Vegetarisch 4Lekker.Vegetarisch is het magazine over lekker vegetarisch eten. Dat is een rijke bron om uit te putten, want de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast besteden we in het magazine ook aandacht aan de achtergronden van vegetarisch eten en voeding in het algemeen.
Maak in de nieuwe editie van ons magazine Lekker.Vegetarisch kennis met kiemgroenten en beleef de lente in je keuken.
  • Het kookeiland: Alles over kiemen & cressen
  • De nieuwe voedingsrichtlijnen, hoe vegetarisch zijn die?
  • Vega & vasten
  • Vegetarisch op reis: uit eten tips voor Groningen en Lissabon
  • Wat is de lekkerste kaasschnitzel?
  • En nog veel meer…

Mis ’m dus niet, het lentenummer van Lekker.Vegetarisch! Word donateur van de Vegetariërsbond en ontvang deze editie en aansluitend elk kwartaal een nieuw nummer. Of vraag hierboven eerst een digitaal proefexemplaar aan.

Lekker.Vegetarisch ontvangen

Word donateur van de Vegetariërsbond en ontvang bovenstaande editie en aansluitend elk kwartaal een nieuw nummer. Of download hierboven eerst een digitaal proefexemplaar.Tot 2015 heette het magazine Leven

Winter 2015

         

Herfst 2015

     
 

Zomer 2015

         

Lente 2015