Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee
 

Abonnement Lekker Vega

Laat je inspireren

Lekker Vega is het lekkerste magazine over vegetarisch eten boordevol recepten, kooktips, productrankings en de lekkerste vegetarische adressen in binnen- en buitenland.

Een abonnement op ons kwartaalmagazine Lekker Vega kost slechts 19,50 per jaar.

Word donateur en krijg nu het boek De Gezonde Bourgondiër of een Lekker Vega kookpakket.

Smaakt ons magazine naar meer en wil je ons helpen om meer mensen te inspireren om vaker vegetarisch te eten? Vanaf 35 euro per jaar ben je donateur. Onze donateurs helpen we graag verder op weg in de vegetarische keuken. Bijvoorbeeld door ons welkomstgeschenk en het donateursvoordeel.

Word vandaag nog donateur en ontvang als dank voor je steun het boek De Gezonde Bourgondiër van Jacinta Bokma t.w.v. €22,99 óf het Lekker Vega kookpakket bestaande uit een prachtig schort, de startersbrochure Tast Toe! én Vegatopia het kookboek.

Voorwaarden

  • Vul het formulier rechts in. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht. Na het versturen zullen we je aanmelding zo snel mogelijk verwerken en je een bevestigingsmail sturen.
  • Woon je in het buitenland en wil je een abonnement? Dan vragen we een €15 extra in verband met hogere verzendkosten.
  • Een abonnement is voor minimaal 1 jaar. Hierna is het abonnement op elk moment op te zeggen, je krijgt dan per niet-ontvangen magazine een kwart van je abonnementsgeld teruggestord.

Machtiging

Ben je het achteraf niet eens met je afschrijving, dan kun je het bedrag binnen een maand terugvorderen bij de bank. Je machtiging geldt tot wederopzegging. Je machtiging opzeggen kan heel eenvoudig een brief of e-mail (naar info@vegetariers.nl) is voldoende.