Favoriete hotspots van Zoë Wild

De favoriete hotspots van Zoë Wild, bekend van modernehippies.nl en het YouTube-kanaal Professional Wild Child


Een café waar je biologisch kunt eten, oude gebouwen waar iets tofs van is gemaakt, een winkel vol pure producten en een restaurant waarbij de producten om de hoek zijn verbouwd: waar ik ook ben, ik ga op zoek naar originele plekjes met een goed verhaal. Nederland stikt gelukkig van dit soort gezellige, fijne plekjes.

Het liefste ga ik met familie en vrienden op stap en op zoek naar restaurants met het ‘farm-to-table’ principe. Op het land gemaakt en zó op je bord. Heerlijk. Puurder krijg je het niet, toch? Op dit soort plekken vind je geregeld een winkeltje erbij met producten met een goed verhaal. Zet me hier een dag neer om lekker te eten en eerlijke spulletjes te kopen en ik ben helemaal in m’n hum.

Waar je ook bent: je kunt altijd op zoek gaan naar het ‘lokale’. En daar maak je gelijk de wereld een beetje mooier mee.

1. VILLA AUGUSTUS
Een fantastische plek met een heerlijk restaurant, leuke winkel en een geweldige groentetuin, op nog geen 15 minuten afstand van het historische centrum van Dordrecht.
Oranjelaan 7, Dordrecht

2. FENIXLOODS
In de Fenixloods op de Kaap kun je terecht voor oer-Rotterdamse lekkernijen en heel veel gezelligheid. Een
absolute aanrader voor je boodschappen en de middag- én avondborrel met je vrienden.
Veerlaan 19D, Rotterdam

3. DE VELDKEUKEN OP WERK AAN HET SPOEL
Een uniek restaurant midden in de uiterwaarden, waar je terecht kunt voor koffie, taart, lunch, een borrel of een diner.
Goilberdingerdijk 40a, Culemborg

4. STRONG FOOD
Een mini-marktje in Amsterdam met enkel puur en gezond eten, met Scandinavisch clean-design en juten zakken waar je zelf noten, peulvruchten, granen, zaden en pitten kunt schep-pen. Ook goed voor een lekker kopje thee, koffie of juice.
Javastraat 30, Amsterdam