Bietensalade

BietensaladeDeze bietensalade serveerden op De Langste Vegetarische Tafel 2012.

Met dank aan deVegetarier.nl (foto)

Vegacademy variatietips
 

  • Lekker met knapperig gebakken uienringen
  • Serveer met een dot sour cream, eventueel vermengd met de verse gehakte dille

Ingrediënten

Voor 10 of meer personen



Bereiding

Bereidingstijd: tot 30 minuten

De bieten gaarkoken, pellen en door de helf of in vieren snijden (afhankelijk van de grote). Daarna in plakjes snijden en olijfolie en dille toevoegen.

Kijk ook eens naar

Word donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket

Wordt donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket bestaande uit een prachtig biokatoenen kookschort, de startersbrochure TastToe! én "Vegatopia, het kookboek" én gratis 4x per jaar ons magazine Lekker Vega twv. 16 euro.

Makkelijk én lekker: 30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!