Bietensalade
Deze bietensalade serveerden op De Langste Vegetarische Tafel 2012.
Met dank aan deVegetarier.nl (foto)
Vegacademy variatietips
Met dank aan deVegetarier.nl (foto)
Vegacademy variatietips
- Lekker met knapperig gebakken uienringen
- Serveer met een dot sour cream, eventueel vermengd met de verse gehakte dille
Ingrediënten
Voor 10 of meer personen
- 40 kilo bieten van EkonoomDirect
- olijfolie gesponsord door De Nieuwe Band
- dille
Bereiding
Bereidingstijd: tot 30 minuten
De bieten gaarkoken, pellen en door de helf of in vieren snijden (afhankelijk van de grote). Daarna in plakjes snijden en olijfolie en dille toevoegen.Kijk ook eens naar
- Hongaarse groente stoofpot
- Stroganoff van champignon en seitan
- Bulgursalade met romige dille dressing
- Cékla Saláta (Hongaarse rode bieten salade)
- Chorjátiki Briám
- Gyros
- Aubergine kaviaar
- Quinoa salade
- Groenteschotel
- Pittige wortel met sesamzaadjes en komijn
- Humus
- Pompoen a la Langste Vegetarische Tafel
- Pasta Pesto
- Oranje salade
- Zomerse groenteschotel gemixt met fijngehakt
- Falafel & Friends
- Bietensalade met dille
Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit
Word lid en kies voor1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken,
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-)
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.