Bietensalade

BietensaladeDeze bietensalade serveerden op De Langste Vegetarische Tafel 2012.

Met dank aan deVegetarier.nl (foto)

Vegacademy variatietips
 

  • Lekker met knapperig gebakken uienringen
  • Serveer met een dot sour cream, eventueel vermengd met de verse gehakte dille

Ingrediënten

Voor 10 of meer personen



Bereiding

Bereidingstijd: tot 30 minuten

De bieten gaarkoken, pellen en door de helf of in vieren snijden (afhankelijk van de grote). Daarna in plakjes snijden en olijfolie en dille toevoegen.

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.