Bietensalade met dille
Dit recept was onderdeel van de Langste Vegetarische Tafel in 2016. Naast dit recept bestond de gehele maaltijd uit Pasta Pesto, Oranje salade, Zomerse groenteschotel gemixt met fijngehakt, Falafel & Friends en Tzatziki. Al deze gerechten zie je ook op de foto.
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 500 g rode bieten
- 1 bosje dille
- 2 el olijfolie
- Zout en peper
Bereiding
Bereidingstijd: tot 60 minuten
Kook de bieten in 40-60 minuten gaar, afhankelijk van de grootte. Schil de bieten en snijd ze in schijfjes. Hak de dille fijn. Voeg de olijfolie, zout, peper en dille aan de bieten toe en meng alles goed door elkaar.Styling: Lisanne Koopmans
https://kijkomtezien.wordpress.com/
Fotografie: Melanie Wagner
http://icaramelworld.tumblr.com
https://kijkomtezien.wordpress.com/
Fotografie: Melanie Wagner
http://icaramelworld.tumblr.com
Kijk ook eens naar
- Hongaarse groente stoofpot
- Stroganoff van champignon en seitan
- Bulgursalade met romige dille dressing
- Cékla Saláta (Hongaarse rode bieten salade)
- Chorjátiki Briám
- Gyros
- Aubergine kaviaar
- Quinoa salade
- Groenteschotel
- Pittige wortel met sesamzaadjes en komijn
- Humus
- Bietensalade
- Pompoen a la Langste Vegetarische Tafel
- Pasta Pesto
- Oranje salade
- Zomerse groenteschotel gemixt met fijngehakt
- Falafel & Friends
Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit
Word lid en kies voor1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken,
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-)
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.