Bietensalade met dille

Bietensalade met dilleDit recept was onderdeel van de Langste Vegetarische Tafel in 2016. Naast dit recept bestond de gehele maaltijd uit Pasta Pesto, Oranje salade, Zomerse groenteschotel gemixt met fijngehakt, Falafel & Friends en Tzatziki. Al deze gerechten zie je ook op de foto.




Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 500 g rode bieten
  • 1 bosje dille
  • 2 el olijfolie
  • Zout en peper

Bereiding

Bereidingstijd: tot 60 minuten

Kook de bieten in 40-60 minuten gaar, afhankelijk van de grootte. Schil de bieten en snijd ze in schijfjes. Hak de dille fijn. Voeg de olijfolie, zout, peper en dille aan de bieten toe en meng alles goed door elkaar.
Styling: Lisanne Koopmans
https://kijkomtezien.wordpress.com/

Fotografie: Melanie Wagner
http://icaramelworld.tumblr.com

Kijk ook eens naar

Word donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket

Wordt donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket bestaande uit een prachtig biokatoenen kookschort, de startersbrochure TastToe! én "Vegatopia, het kookboek" én gratis 4x per jaar ons magazine Lekker Vega twv. 16 euro.

Makkelijk én lekker: 30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!