Bietensalade met dille

Bietensalade met dilleDit recept was onderdeel van de Langste Vegetarische Tafel in 2016. Naast dit recept bestond de gehele maaltijd uit Pasta Pesto, Oranje salade, Zomerse groenteschotel gemixt met fijngehakt, Falafel & Friends en Tzatziki. Al deze gerechten zie je ook op de foto.



 

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 500 g rode bieten
  • 1 bosje dille
  • 2 el olijfolie
  • Zout en peper

Bereiding

Bereidingstijd: tot 60 minuten

Kook de bieten in 40-60 minuten gaar, afhankelijk van de grootte. Schil de bieten en snijd ze in schijfjes. Hak de dille fijn. Voeg de olijfolie, zout, peper en dille aan de bieten toe en meng alles goed door elkaar.
Styling: Lisanne Koopmans
https://kijkomtezien.wordpress.com/

Fotografie: Melanie Wagner
http://icaramelworld.tumblr.com

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.