Courgette pizzaatjes
Dit recept is onderdeel van de gourmetspecial van kerst 2016. Dit makkelijke, maar feestelijke recept is ideaal voor een gezellige avond tijdens de feestdagen.
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 1 courgette
- 1 blikje tomatenpuree
- Topping voor op de pizzaatjes, zoals: paprika, tomaat, champignons, ui, pijnboompitten, feta of olijven
- Handje geraspte kaas
Bereiding
Bereidingstijd: tot 20 minuten
VoorbereidingSnijd de courgette in plakjes van ongeveer 0,5 cm dik. Besmeer de plakjes met een laagje tomatenpuree en beleg de pizzaatjes met de ingrediënten voor de topping. Strooi er tot slot wat geraspte kaas overheen.
Tijdens de maaltijd
Verhit een scheutje olie in een pannetje en bak de pizzaatjes tot de kaas gesmolten is.
Receptuur: Marieke Broeders
Foodstyling: Lisanne Koopmans
https://kijkomtezien.wordpress.com/
Fotostyling & Fotografie: Melanie Wagner
http://icaramelworld.tumblr.com
Foodstyling: Lisanne Koopmans
https://kijkomtezien.wordpress.com/
Fotostyling & Fotografie: Melanie Wagner
http://icaramelworld.tumblr.com
Kijk ook eens naar
Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit
Word lid en kies voor1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken,
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-)
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.