Courgette pizzaatjes

Courgette pizzaatjesDit recept is onderdeel van de gourmetspecial van kerst 2016. Dit makkelijke, maar feestelijke recept is ideaal voor een gezellige avond tijdens de feestdagen.




Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 1 courgette
  • 1 blikje tomatenpuree
  • Topping voor op de pizzaatjes, zoals: paprika, tomaat, champignons, ui, pijnboompitten, feta of olijven
  • Handje geraspte kaas

Bereiding

Bereidingstijd: tot 20 minuten

Voorbereiding
Snijd de courgette in plakjes van ongeveer 0,5 cm dik. Besmeer de plakjes met een laagje tomatenpuree en beleg de pizzaatjes met de ingrediënten voor de topping. Strooi er tot slot wat geraspte kaas overheen.

Tijdens de maaltijd
Verhit een scheutje olie in een pannetje en bak de pizzaatjes tot de kaas gesmolten is.
Receptuur: Marieke Broeders

Foodstyling: Lisanne Koopmans
https://kijkomtezien.wordpress.com/

Fotostyling & Fotografie: Melanie Wagner
http://icaramelworld.tumblr.com

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.