Gesmoorde witlof met tomaat en feta
With love
Ingrediënten
Voor 4 personen
• 4 stronken witlof• 4 tomaten
• 150 g feta
• beetje olijfolie
• oregano
• zout, peper
• 2 teen knoflook
Bereiding
Bereidingstijd: tot 20 minuten
Snijd de witlof in de lengte doormidden en haal evt. de harde kern eruit (alleen nodig als de kern erg bitter is). Laat een beetje olijfolie heet worden in een pan of hapjespan. Bak de witlofstronkjes totdat ze een beetje bruin gekleurd zijn, voeg de gesneden knoflook en tomaten toe en laat meebakken.Snijd de feta in stukjes, voeg toe en laat ook even meebakken.
Het gerecht is klaar als de witlof (beet)gaar is.
Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg, www.kok-aan-huis.com.
Foto: Daniëlle Bongers
http://www.eetecht.nl
Foto: Daniëlle Bongers
http://www.eetecht.nl
Kijk ook eens naar
Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit
Word lid en kies voor1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken,
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-)
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.