Groene Bami
Ingrediënten
Voor 4 personen
Ingrediënten- 250 gram Bami
- 1 teentje knoflook
- 1 sjalot
- Cherrytomaatjes
- Taugé
- Zout en peper
Optioneel: bananenblad om gerecht op te serveren
Zie recept Tofusaté recept Jacinta
Bereiding
Bereidingstijd: tot 30 minuten
BereidingswijzeKook de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Pel de ui en snijd in stukken. Pel en snijd ook de knoflook fijn.
Verhit in een wok een scheutje olie en fruit hierin de sjalot en knoflook.
Snijd de cherrytomaatjes doormidden en bak deze samen met de taugé even mee.
Roer daarna de bami erdoorheen en laat het goed warm worden.
Breng op smaak met zout en peper.


beide Gourmand World Cookbook Award winnaar >> Koop in onze webshop!
Like en volg Jacinta en De Snelle Vegetariër op Facebook
en @jacintabokma op Instagram
Kijk ook eens naar
- Salade van zeewierspaghetti met sesam-tahindressing
- Zoete paprikasoep met zeekraal
- Membrillo Quiche
- Ratatouille met kikkererwten over zachte polenta
- Worstrolletjes gevuld met zuurkool
- Raw roomtoetje met pompoen en sinaasappel
- Pinda / Paksoisoep
- Blondies met kardemom & macadamia’s
- Bietensoepje met port, geitenkaas & zadenkrokant
- Pompoen uit de oven gevuld met nootachtige cranberryrijst
- Hemelse 3-minuten Modder
Help mee en ontvang Gratis Kookboek + Tijdschrift boordevol Recepten + Korting!
Ons vernieuwde magazine Lekker Vega heeft nu nóg meer recepten, Help Mee en ontvang gratis een prachtig kookboek of een Lekker Vega Kookpakket, 4 x per jaar Lekker Vega, 10 % korting op restaurants, een gratis voedingsscan en nog veel meer!Makkelijk en Lekker: 30 dagen vega inspiratie
Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!