Groene Bami

Ingrediënten

Voor 4 personen

Ingrediënten

  • 250 gram Bami                     
  • 1 teentje knoflook                                  
  • 1 sjalot                
  • Cherrytomaatjes
  • Taugé                                                    
  • Zout en peper                 
            
Optioneel: bananenblad om gerecht op te serveren

Zie recept Tofusaté recept Jacinta

Bereiding

Bereidingstijd: tot 30 minuten

Bereidingswijze

Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Pel de ui en snijd in stukken. Pel en snijd ook de knoflook fijn.

Verhit in een wok een scheutje olie en fruit hierin de sjalot en knoflook.

Snijd de cherrytomaatjes doormidden en bak deze samen met de taugé even mee.

Roer daarna de bami erdoorheen en laat het goed warm worden.

Breng op smaak met zout en peper.
  •  
Jacinta Bokma is lekkerbek en foodinspirator voor een mooiere wereld: recepten die goed zijn voor jezelf, de dieren en de planeet. Vind meer recepten in haar kookboeken De Snelle Vegetariër en Puur Plantaardig/De Dunne Vegan
beide Gourmand World Cookbook Award winnaar >> Koop in onze webshop!


Like en volg Jacinta en De Snelle Vegetariër op Facebook
en @jacintabokma op Instagram

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.