Groenteschotel

Onderdeel van het menu van de Langste Vegetarische Tafel 2012

GroenteschotelDeze groenteschotel was onderdeel van het menu van de Langste Vegetarische Tafel in 2012. Het recept is zoals dit gebruikt is voor het evenement en de ingrediënten zijn dan ook voor 800 personen

Ingrediënten

Voor 10 of meer personen

Bereiding

Bereidingstijd: tot 30 minuten

Paprika en courgette apart beetgaar blancheren. Maak van rijstemelk, sojaroom, bruno fisher kruidenbouillion en Italiaanse kruiden (zout en peper naar smaak toevoegen) een (met tarwe meel) gebonden saus gemaakt. Daar doe je de paprika en courgette bij. Eventueel voeg je nog een litertje (in jouw geval een scheutje) zonnebloem of olijfolie toe en schep je het geheel voorzichtig door elkaar.

Kijk ook eens naar

Help mee en ontvang Gratis Kookboek + Tijdschrift boordevol Recepten + Korting!

Ons vernieuwde magazine Lekker Vega heeft nu nóg meer recepten, Help Mee en ontvang gratis een prachtig kookboek of een Lekker Vega Kookpakket, 4 x per jaar Lekker Vega, 10 % korting op restaurants, een gratis voedingsscan en nog veel meer!
 

Makkelijk en Lekker: 30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!