Groenteschotel

Onderdeel van het menu van de Langste Vegetarische Tafel 2012

GroenteschotelDeze groenteschotel was onderdeel van het menu van de Langste Vegetarische Tafel in 2012. Het recept is zoals dit gebruikt is voor het evenement en de ingrediënten zijn dan ook voor 800 personen

Ingrediënten

Voor 10 of meer personen

Bereiding

Bereidingstijd: tot 30 minuten

Paprika en courgette apart beetgaar blancheren. Maak van rijstemelk, sojaroom, bruno fisher kruidenbouillion en Italiaanse kruiden (zout en peper naar smaak toevoegen) een (met tarwe meel) gebonden saus gemaakt. Daar doe je de paprika en courgette bij. Eventueel voeg je nog een litertje (in jouw geval een scheutje) zonnebloem of olijfolie toe en schep je het geheel voorzichtig door elkaar.

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.