Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Groenteschotel

Onderdeel van het menu van de Langste Vegetarische Tafel 2012

GroenteschotelDeze groenteschotel was onderdeel van het menu van de Langste Vegetarische Tafel in 2012. Het recept is zoals dit gebruikt is voor het evenement en de ingrediënten zijn dan ook voor 800 personen

Ingrediënten

Voor 10 of meer personen

Bereiding

Bereidingstijd: tot 30 minuten

Paprika en courgette apart beetgaar blancheren. Maak van rijstemelk, sojaroom, bruno fisher kruidenbouillion en Italiaanse kruiden (zout en peper naar smaak toevoegen) een (met tarwe meel) gebonden saus gemaakt. Daar doe je de paprika en courgette bij. Eventueel voeg je nog een litertje (in jouw geval een scheutje) zonnebloem of olijfolie toe en schep je het geheel voorzichtig door elkaar.

Kijk ook eens naar

Help mee en ontvang Gratis Kookboek + Tijdschrift boordevol Recepten + Korting!

Ons vernieuwde magazine Lekker.Vegetarisch heeft nu nóg meer recepten, Help Mee en ontvang gratis een prachtig kookboek t.w.v. 22,95, 4 x per jaar Lekker.Vegetarisch, 10 % korting op restaurants, een gratis voedingsscan en nog veel meer!

Makkelijk en Lekker: 30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!