Oranje salade

Oranje saladeDit recept was onderdeel van de Langste Vegetarische Tafel in 2016. Naast dit recept bestond de gehele maaltijd uit Pasta Pesto, Bietensalade, Zomerse groenteschotel gemixt met fijngehakt, Falafel & Friends en Tzatziki.




Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 150 g rozijnen
  • 500 g wortel
  • 3 el olijfolie
  • 1 el azijn
  • Zout en peper
  • Eventueel bieslook of peterselie ter decoratie

Bereiding

Bereidingstijd: tot 20 minuten

Wel de rozijnen 15 minuten in lauwwarm water. Rasp de wortel. Maak een vinaigrette van de olijfolie, azijn en zout en peper. Schep alles door elkaar en decoreer de salade eventueel met wat gesnipperde bieslook of peterselie.
Styling: Lisanne Koopmans
https://kijkomtezien.wordpress.com/

Fotografie: Melanie Wagner
http://icaramelworld.tumblr.com

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.