Oranje salade

Oranje saladeDit recept was onderdeel van de Langste Vegetarische Tafel in 2016. Naast dit recept bestond de gehele maaltijd uit Pasta Pesto, Bietensalade, Zomerse groenteschotel gemixt met fijngehakt, Falafel & Friends en Tzatziki.




Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 150 g rozijnen
  • 500 g wortel
  • 3 el olijfolie
  • 1 el azijn
  • Zout en peper
  • Eventueel bieslook of peterselie ter decoratie

Bereiding

Bereidingstijd: tot 20 minuten

Wel de rozijnen 15 minuten in lauwwarm water. Rasp de wortel. Maak een vinaigrette van de olijfolie, azijn en zout en peper. Schep alles door elkaar en decoreer de salade eventueel met wat gesnipperde bieslook of peterselie.
Styling: Lisanne Koopmans
https://kijkomtezien.wordpress.com/

Fotografie: Melanie Wagner
http://icaramelworld.tumblr.com

Kijk ook eens naar

Help mee en ontvang Gratis Kookboek + Tijdschrift boordevol Recepten + Korting!

Ons vernieuwde magazine Lekker Vega heeft nu nóg meer recepten, Help Mee en ontvang gratis een prachtig kookboek of een Lekker Vega Kookpakket, 4 x per jaar Lekker Vega, 10 % korting op restaurants, een gratis voedingsscan en nog veel meer!
 

Makkelijk en Lekker: 30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!