Oranje salade
Dit recept was onderdeel van de Langste Vegetarische Tafel in 2016. Naast dit recept bestond de gehele maaltijd uit Pasta Pesto, Bietensalade, Zomerse groenteschotel gemixt met fijngehakt, Falafel & Friends en Tzatziki.
Ingrediënten
Voor 4 personen
- 150 g rozijnen
- 500 g wortel
- 3 el olijfolie
- 1 el azijn
- Zout en peper
- Eventueel bieslook of peterselie ter decoratie
Bereiding
Bereidingstijd: tot 20 minuten
Wel de rozijnen 15 minuten in lauwwarm water. Rasp de wortel. Maak een vinaigrette van de olijfolie, azijn en zout en peper. Schep alles door elkaar en decoreer de salade eventueel met wat gesnipperde bieslook of peterselie.Styling: Lisanne Koopmans
https://kijkomtezien.wordpress.com/
Fotografie: Melanie Wagner
http://icaramelworld.tumblr.com
https://kijkomtezien.wordpress.com/
Fotografie: Melanie Wagner
http://icaramelworld.tumblr.com
Kijk ook eens naar
- Hongaarse groente stoofpot
- Stroganoff van champignon en seitan
- Bulgursalade met romige dille dressing
- Cékla Saláta (Hongaarse rode bieten salade)
- Chorjátiki Briám
- Gyros
- Aubergine kaviaar
- Quinoa salade
- Groenteschotel
- Pittige wortel met sesamzaadjes en komijn
- Humus
- Bietensalade
- Pompoen a la Langste Vegetarische Tafel
- Pasta Pesto
- Zomerse groenteschotel gemixt met fijngehakt
- Falafel & Friends
- Bietensalade met dille
Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit
Word lid en kies voor1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken,
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-)
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.