Pesto Arabesque

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 50 g munt
  • 25 g peterselie
  • 25 g koriander
  • 2 teen knoflook
  • 100 g gem. amandelen
  • 1 tl gem. koriander
  • 2 el citroensap
  • zout
  • 100 ml olijfolie

Bereiding

Bereidingstijd: minder dan 10 minuten

Was en droog de kruiden. Snijd de knoflook in grove stukken en doe alles in een blender, keukenmachine of de beker van een staafmixer. Begin met mixen. Voeg het citroensap en de olijfolie toe (bij sommige apparaten is het handig om dit direct al in het begin te doen- bij sommige apparaten is het handig om citroensap en olijfolie toe te voegen als de machine loopt). Als de massa fijn gemalen is, de overige ingrediënten toevoegen en goed op smaak brengen.
Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg. http://www.kok-aan-huis.com/

Kijk ook eens naar

Word donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket

Wordt donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket bestaande uit een prachtig biokatoenen kookschort, de startersbrochure TastToe! én "Vegatopia, het kookboek" én gratis 4x per jaar ons magazine Lekker Vega twv. 16 euro.

Makkelijk én lekker: 30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!