Pesto Arabesque

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • 50 g munt
  • 25 g peterselie
  • 25 g koriander
  • 2 teen knoflook
  • 100 g gem. amandelen
  • 1 tl gem. koriander
  • 2 el citroensap
  • zout
  • 100 ml olijfolie

Bereiding

Bereidingstijd: minder dan 10 minuten

Was en droog de kruiden. Snijd de knoflook in grove stukken en doe alles in een blender, keukenmachine of de beker van een staafmixer. Begin met mixen. Voeg het citroensap en de olijfolie toe (bij sommige apparaten is het handig om dit direct al in het begin te doen- bij sommige apparaten is het handig om citroensap en olijfolie toe te voegen als de machine loopt). Als de massa fijn gemalen is, de overige ingrediënten toevoegen en goed op smaak brengen.
Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg. http://www.kok-aan-huis.com/

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.