Quinoa schotel

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • scheut olijfolie
  • 3 ui
  • 4 teen knoflook
  • 400 g quinoa
  • 4 tl gem. komijn
  • cayennepeper
  • zout, peper
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 zoete aardappel
  • 1 blik mais
  • 1 courgette
  • 1 blik zwarte bonen
  • citroensap
  • bosje koriander

Bereiding

Bereidingstijd: tot 30 minuten

Quinoa goed wassen en gaarkoken in ca. 700/750 ml water met wat zout.
Ui en knoflook fruiten. Als ze glazig zijn, fijngesneden paprika, zoete aardappel en courgette toevoegen. Komijn, cayennepeper, peper en zout toevoegen. Groenten beetgaar bakken. Zwarte bonen en mais omspoelen en ook toevoegen. Gare quinoa en fijngesneden koriander door de beetgare groenten roeren. Eventueel verder op smaak brengen met een beetje citroensap, zout en peper.
Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg. http://www.kok-aan-huis.com/

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.