Quinoa schotel

Ingrediënten

Voor 4 personen

  • scheut olijfolie
  • 3 ui
  • 4 teen knoflook
  • 400 g quinoa
  • 4 tl gem. komijn
  • cayennepeper
  • zout, peper
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 1 zoete aardappel
  • 1 blik mais
  • 1 courgette
  • 1 blik zwarte bonen
  • citroensap
  • bosje koriander

Bereiding

Bereidingstijd: tot 30 minuten

Quinoa goed wassen en gaarkoken in ca. 700/750 ml water met wat zout.
Ui en knoflook fruiten. Als ze glazig zijn, fijngesneden paprika, zoete aardappel en courgette toevoegen. Komijn, cayennepeper, peper en zout toevoegen. Groenten beetgaar bakken. Zwarte bonen en mais omspoelen en ook toevoegen. Gare quinoa en fijngesneden koriander door de beetgare groenten roeren. Eventueel verder op smaak brengen met een beetje citroensap, zout en peper.
Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg. http://www.kok-aan-huis.com/

Kijk ook eens naar

Word donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket

Wordt donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket bestaande uit een prachtig biokatoenen kookschort, de startersbrochure TastToe! én "Vegatopia, het kookboek" én gratis 4x per jaar ons magazine Lekker Vega twv. 16 euro.

Makkelijk én lekker: 30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!