Romig aspergepotje

Probeer dit heerlijke recept eens met rijst of  met lekkere nieuwe aardappels.

Ingrediënten

Voor 4 personen

•     2 eetlepels olie  
•     1 ui  
•     250 g champignons  
•     500 g asperges  
•     200 ml (soja) room of naar smaak minder
•     100 g cashewnoten

Bereiding

Bereidingstijd: tot 20 minuten

Fruit de ui in de olie en voeg de champignons toe.
Blancheer (kort koken) intussen de geschilde asperges en voeg ze – als ze beetgaar zijn-  bij het ui/champignonsmengsel.
Voeg de room toe, breng op smaak met zout en peper en garneer met wat geroosterde cashewnoten.
Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg.  http://www.kok-aan-huis.com/

Kijk ook eens naar

Word donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket

Wordt donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket bestaande uit een prachtig biokatoenen kookschort, de startersbrochure TastToe! én "Vegatopia, het kookboek" én gratis 4x per jaar ons magazine Lekker Vega twv. 16 euro.

Makkelijk én lekker: 30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!