Romig aspergepotje

Probeer dit heerlijke recept eens met rijst of  met lekkere nieuwe aardappels.

Ingrediënten

Voor 4 personen

•     2 eetlepels olie  
•     1 ui  
•     250 g champignons  
•     500 g asperges  
•     200 ml (soja) room of naar smaak minder
•     100 g cashewnoten

Bereiding

Bereidingstijd: tot 20 minuten

Fruit de ui in de olie en voeg de champignons toe.
Blancheer (kort koken) intussen de geschilde asperges en voeg ze – als ze beetgaar zijn-  bij het ui/champignonsmengsel.
Voeg de room toe, breng op smaak met zout en peper en garneer met wat geroosterde cashewnoten.
Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg.  http://www.kok-aan-huis.com/

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.