Romig aspergepotje
Probeer dit heerlijke recept eens met rijst of met lekkere nieuwe aardappels.
Ingrediënten
Voor 4 personen
• 2 eetlepels olie• 1 ui
• 250 g champignons
• 500 g asperges
• 200 ml (soja) room of naar smaak minder
• 100 g cashewnoten
Bereiding
Bereidingstijd: tot 20 minuten
Fruit de ui in de olie en voeg de champignons toe.Blancheer (kort koken) intussen de geschilde asperges en voeg ze – als ze beetgaar zijn- bij het ui/champignonsmengsel.
Voeg de room toe, breng op smaak met zout en peper en garneer met wat geroosterde cashewnoten.
Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg. http://www.kok-aan-huis.com/
Kijk ook eens naar
Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit
Word lid en kies voor1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken,
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-)
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.