Wortel en koolhussel

Ingrediënten

Voor 2 personen

•  1 bos bospeen
•  ¼  wittekool
•  beetje zout
•  beetje kokosolie

Bereiding

Bereidingstijd: tot 20 minuten

Verwarm de kokosolie zeer rustig op laag vuur in een ruime koekenpan. Voeg de evt. geschilde bospeen toe en laat zachtjes zo’n 7-10 minuten garen. Draai de wortels zo nu en dan een beetje om gelijkmatige garing te bevorderen.

Snijd ondertussen de witte kool in dunne repen en voeg toe. Laat zo’n 5 minuten meebakken en breng op smaak met wat zout. Mochten de wortels te snel gebruind raken, dan kun je één of twee slok water toevoegen.
Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg.  http://www.kok-aan-huis.com/

Kijk ook eens naar

Word donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket

Wordt donateur en ontvang het Lekker Vega kookpakket bestaande uit een prachtig biokatoenen kookschort, de startersbrochure TastToe! én "Vegatopia, het kookboek" én gratis 4x per jaar ons magazine Lekker Vega twv. 16 euro.

Makkelijk én lekker: 30 dagen vega inspiratie

Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie!