Yoghurtsaus

Ingrediënten

Voor 6 personen

  • 500 ml liefst Turkse of Griekse yoghurt
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 el sesampasta
  • Sap van een citroen
  • (grijs) zeezout en zwarte peper

Bereiding

Bereidingstijd: minder dan 10 minuten

Klop de yoghurt samen met de sesampasta, de zeer fijngesneden knoflook en wat peper en zout tot een gladde saus.
Dit recept is gemaakt door Birgit Flüg. http://www.kok-aan-huis.com/

Kijk ook eens naar

Word lid en kies direct je welkomstgeschenk uit

Word lid en kies voor 
1 van de 3 nieuwe vega(n) kookboeken, 
én
gratis 4x per jaar het lekkerste vega(n) magazine van Nederland: ons eigen LekkerVega Magazine ;-) 
plus kortingen op diëtisten, maaltijdboxen van Ekomenu, etc.
Zie ook de pagina Ledenvoordeel.