Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariërsbond FacebookVegetariërsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

V(egaverrukkelijke) Top 40Wat worden dit jaar de populairste vegetarische recepten van Nederland? Jij bepaalt! Doe ook mee met de V(egaverrukkelijke) Top 40 van de Vegetariërsbond en win een vegetarische Food We Love box boordevol lekker eten of een vega verrukkelijk kookboek!

Wij vernieuwen de receptenpagina's! Op het seizoen, voor doordeweeks en voor vrienden, we zijn achter de schermen druk bezig heel veel lekkere recepten te verzamelen. Voor iedere gelegenheid en feest hebben we recepten. In de potten en pannen van de Vegetariërsbond borrelt en bruist het volop. Maar welke recepten mogen niet ontbreken?

Naar twee dingen zijn wij heel nieuwsgierig:
>> Graag willen we van jou weten welke recepten je graag eens zou willen uitproberen. Vul jóuw top 3, top 10, -20, -30 of -40 hieronder in
op het formulier en wij zorgen komende tijd voor de recepten hier op de site en in ons tijdschrift Lekker.Vegetarisch (gratis als je donateur wordt. Scroll even door voor alle voordelen, waaronder kookboek, kortingen en meer).
>> Heb je een recept dat je graag wilt delen? Zet het erbij of vul nog een formulier in.

Wat zijn de lekkerste 40 vega recepten van NL?