Proefnummer Lekker.Vegetarisch bevallen?

Beste [[naam]],

Leuk dat je een proefnummer van Lekker Vega hebt gedownload! We hopen dat het nummer je is bevallen? Als het niet gelukt is download hem alsnog. Als abonnee ontvang je Lekker Vega 4 keer per jaar in de bus. Voor slechts €19,50 per jaar ben je abonnee van Lekker.Vegetarisch.

Wij helpen je om lekker, gezond en bewust vegetarisch te eten

Wij helpen mensen en bedrijven bij de keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten. Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen waarbij geproefd kan worden van smakelijke vleesloze gerechten. Voor slechts €3,50 per maand ben je donateur van de Vegetariërsbond en help jij ons om jou en anderen te helpen.

Help ons mee en krijg

  • Gratis het boek Honger! van Mme Zsazsa t.w.v. €26,98 óf het Lekker Vega kookpakket bestaande uit een prachtig schort, de startersbrochure Tast Toe! en Vegatopia het kookboek. 
  • Gratis voedingsscan door onze voedingskundige
  • 4x per jaar het magazine Lekker Vega.
  • Voordeelpas: 10% korting bij meer dan 50 restaurants en voordeel op producten en activiteiten

Kies voor lekker, gezond en bewust voor slechts €3,50 per maand en word nu donateur.

Met vriendelijke groet,

Floris de Graad
Directeur Vegetariërsbond

P.S. dit is een eenmalige e-mail naar aanleiding van het downloaden van een proefnummer van het magazine Lekker Vega. Wij zullen je gegevens niet voor andere zaken gebruiken, behalve als je hebt aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen. Mocht je al lid of donateur zijn dan onze excuses voor de overlast en dan kun je deze mail als niet verzonden beschouwen.