Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Proefnummer Lekker.Vegetarisch bevallen?

Beste [[naam]],

Leuk dat je een proefnummer van Lekker.Vegetarisch hebt gedownload! We hopen dat het nummer je is bevallen (niet gelukt download hem alsnog). Als abonnee ontvang je Lekker.Vegetarisch 4 keer per jaar. Voor slechts €19,50 per jaar ben je abonnee van Lekker.Vegetarisch.

Wij helpen je om lekker, gezond en bewust vegetarisch te eten

Wij helpen mensen en bedrijven bij de keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten. Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen waarbij geproefd kan worden van smakelijke vleesloze gerechten. Voor slechts €3,50 per maand ben je donateur van de Vegetariërsbond en help jij ons om jou en anderen te helpen.

Help ons mee en krijg

  • Gratis het boek De Hippe Vegetariër van Isabel Boerdam t.w.v 22,50 euro Óf een Lekker.Vegetarisch Verwenbox én Schort
  • Gratis voedingsscan door onze voedingskundige
  • 4x per jaar het magazine Lekker.Vegetarisch
  • Voordeelpas: 10% korting bij meer dan 50 restaurants en voordeel op producten en activiteiten

Kies voor lekker, gezond en bewust voor slechts €3,50 per maand en word nu donateur.

Met vriendelijke groet,

Floris de Graad
Directeur Vegetariërsbond

P.S. dit is een eenmalige e-mail naar aanleiding van het downloaden van een proefnummer van het magazine Lekker.Vegetarisch. Wij zullen je gegevens niet voor andere zaken gebruiken (behalve als je hebt aangegeven de nieuwsbrief te willen ontvangen). Mocht je al lid of donateur zijn dan onze excuses voor de overlast en dan kun je deze mail als niet verzonden beschouwen.