Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

Lekker.Vegetarisch Verwenbox vertraagd

Beste [[contactpersoon]],

We zijn sinds vorig jaar begonnen met de Lekker.Vegetarisch Verwenbox. U heeft recent daarvan de tweede box ontvangen. Jammer genoeg heeft u ook mogen ervaren dat er nog wat kinderziektes zijn met deze box. Eerst was er vertraging en nu blijken er ook nog spullen ten onrechte niet in de box te zijn beland. Daarnaast is door de vertraging de bon voor de sauna al bijna verlopen. Wij gaan dit herstellen en u ontvangt zo snel mogelijk de missende mint, receptenkaarten en een bon die wel 3 maanden geldig is. Wij kunnen niet anders dan zeggen dat we het heel vervelend vinden en dat we ons uiterste best gaan doen om dit in de toekomst beter te doen. Om u de kans te geven om dit extra voordelig te ervaren krijgt u met de code GOEDMAKEN. U krijgt 50% korting op de volgende box als u deze code invult in het vak Adressen extra boxen.

Met vriendelijke groet,

Floris de Graad
Directeur Vegetariërsbond

Volg ons ook op:
Twitter: @vegetariersbond
Facebook: http://www.facebook.com/Vegetariersbond
Instagram: https://instagram.com/vegetariersbond/

P.S.

Je krijgt deze mail omdat je een Lekker.Vegetarisch Verwenbox hebt besteld. Heb je vragen n.a.v. deze mail, stuur deze dan naar info@vegetariers.nl.