
In 2011 begonnen we met de Vegetarische Restaurantweek. Een week vol culinaire verwennerij voor iedereen die graag vegetarisch eet. Na een kleine pauze is deze Restaurantweek weer terug en kun je opnieuw genieten van heerlijke vegetarische gerechten.
Dit jaar organiseren we de week samen met
De Nationale Week Zonder Vlees van
5 tot 11 maart. Laat je verrassen door alle chefs van de deelnemende lunchrooms, cafés en restaurants en ervaar hoe fantastisch de groentekeuken kan smaken. Met al die smaken, vormen en structuren. De week is er voor iedereen en voor ieder budget van 8 euro voor een vegetarische lunch tot 50 euro voor een Luxe vegetarisch 5 gangendiner. Kijk snel op
www.devegetarischerestaurantweek.nl voor alle deelnemende restaurants.
De
Vegetarische Restaurantweek is onderdeel van de
Nationale Week Zonder Vlees. Een week die mensen wil inspireren om minstens een dag per week geen vlees te eten. Deze week wordt georganiseerd door de gelijknamige stichting en gesteund door 50 foodbedrijven. Dit initiatief heeft als doel om Nederland op een concrete manier bewust maken van de positieve impact van minder vlees eten, en laten zien hoe gemakkelijk een dagje zonder vlees en vis eigenlijk kan zijn. Tijdens de Nationale Week Zonder Vlees worden er diverse activiteiten ondernomen om zoveel mogelijk Nederlanders te enthousiasmeren om mee te doen, en het meedoen gemakkelijk en leuk te maken.
donderdag 8 februari 2018