Nieuw kookboek: VEGABIJBEL

Isabel Boerdam, je kent haar waarschijnlijk als initiatiefnemer van de Nationale Week Zonder Vlees, heeft een nieuw vegetarisch kookboek geschreven! Op 7 maart, aan de vooravond van de Nationale Week Zonder Vlees, verschijnt haar Vegabijbel! Dit is dé nieuwe inspiratiebron voor alle vegaliefhebbers. Je kunt hem nú bestellen met korting!

Bijna 200 vega(n) recepten

Vegabijbel is onderdeel van de geroemde kookbijbelreeks van Carrera Culinair. Met bijna 200 vega(n) recepten laat Isabel je de oneindige mogelijkheden van de vegetarische keuken zien. Van goede basisrecepten als groentespread, currypasta en gemarineerde tempeh tot feestelijke creaties als plaattaart met aardpeer, kokosrijst met zoete aardappel en portobellopizza. Vegabijbel is voor zowel de beginnende als gevorderde kok een verrassend 496 pagina’s tellend vegetarisch naslagwerk. Volgens Isabel is dit echt het meest uitgebreide en volledige vegetarische kookboek dat nu verkrijgbaar is. Een aanrader dus!

Wil jij Vegabijbel als eerste in huis hebben?

Je kunt hem nu reserveren bij Bol.com met 5 euro korting! Dan valt Vegabijbel op 7 maart op jouw deurmat! Kookplezier verzekerd :-)

dinsdag 5 maart 2019

Ouder nieuwsberichtRecenter nieuwsbericht

Meer nieuws