UMAMI By Han toegevoegd aan de Michelingids

Nieuws

UMAMI by Han is een modern Aziatisch fusionrestaurant, geleid door topchef Han Ji. In de restaurants van UMAMI by Han draait alles om gezamenlijk dineren. We geloven dat dineren niet alleen gaat om het voeden van het lichaam; het is een kans om verbinding te maken met vrienden, familie en zelfs vreemden, het smeden van blijvende herinneringen en het bevorderen van een gevoel van samenhorigheid. Onze restaurants zijn ontworpen om gesprekken aan te moedigen en een levendige sfeer te creëren die de gedeelde ervaring van het genieten van onze spannende Aziatische fusionkeuken verbetert.

UMAMI by Han serveert originele Chinese fusiongerechten in een moderne setting. De gerechten zijn innovatief met een culinair tintje voor een toegankelijke prijs. Niet alleen het eten is vernieuwend en anders dan al het andere, we serveren ook geweldige thee-spijsmenu’s, zorgvuldig geselecteerd door onze theesommeliers. Immers, in de restaurants van Han Ji zijn zowel gezondheid als culinaire avonturen van het grootste belang.

In Nederland zijn slechts 7 met een Bib Gourmand bekroonde Aziatische/Chinese restaurants, en UMAMI by Han heeft er 4 van.

 

Lees hier meer over waarom restaurant UMAMI BY HAN waardering ‘brons’ heeft voor alle vestigingen.

https://lekkervega.jouwtestwebsite.nl/provincie-restaurant/zuid-holland/den-haag/umami/

 

Ontvangen restaurants opgenomen in de Michelingids, een Michelinster?

Elk jaar bekijkt Michelin maandelijks of er restaurants in aanmerking komen voor publicatie in de gids. Behalve mooi nieuws voor de restaurants betekent dit niet persé dat deze een Michelinster of Bib Gourmand krijgen. Ook een bezoek van een recensent blijft geheim, tot aan de presentatie van de Nederlandse Michelingids 2024, in oktober.

Zo is er in april restaurant Le Jardin in Utrecht (LekkerVega Keurmerk ‘Goud’) toegevoegd aan de Nederlandse Michelingids.

Rechtstreeks naar de website van UMAMI by Han.

Lees ook deze nieuwsberichten

Blogs

Kom in actie!

Je kunt er hoop en inspiratie uit putten: de toekomst van ons voedsel wordt niet bedreigd door de…
Lees meer