Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Ik help mee en word donateur

Help ons mee om zoveel mogelijk mensen te laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. We helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.

Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
 

Profiteer direct!


Als dank voor je donatie krijg je:
  • Gratis het boek De Hippe Vegetariër van Isabel Boerdam t.w.v 22,50 euro óf één Lekker.Vegetarisch Verwenbox + Schort. 
  • Gratis! 4 x per jaar tijdschrift Lekker.Vegetarisch t.w.v. bijna 16,- euro.
  • Nieuw! Als donateur betaal je slechts €6 voor De Lekker.Vegetarisch Verwenbox: 7 tot 10 beauty- en kookproducten. Boxwaarde: 30,- euro!
  • Korting! Je krijgt 10 % korting in vele restaurants en 5% korting bij de webshop van de Vegetarische Slager.
  • Gratis! Persoonlijk voedingsscan.

Machtiging en voorwaarden ontvangen geschenk en levering in buitenland

Ben je het achteraf niet eens met je afschrijving, dan kun je het bedrag binnen een maand terugvorderen bij de bank. Je machtiging geldt tot wederopzegging. Je machtiging opzeggen kan heel eenvoudig een brief of e-mail (naar administratie@vegetariers.nl) is voldoende.

Binnen enkele weken krijg je je welkomstpakket met kortingspas thuis. Woon je in het buitenland en wil je ons magazine ontvangen? Dan vragen we een donatie van minimaal €44,50 in verband met hogere verzendkosten.
Uitsluitend donateurs die afgelopen drie jaar geen lid/donateur zijn geweest komen in aanmerking voor deze actie. Het donateurschap geldt voor minstens een jaar. Dit geldt ook bij doneren in termijnen.

Donateur worden

Algemeen Nut Beogende Instelling

We zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent onAlgemeen Nut Beogende Instellingder andere dat:
  • Ons doel en onze feitelijke werkzaamheden voor 90% of meer een algemeen belang dienen.
  • We geen winstoogmerk hebben.
  • Bestuursleden geen loon ontvangen, maar slechts een onkostenvergoeding.
Lees alle voorwaarden