Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Aanbod Vegetarisch voor Moeder en Kind

Leuk dat je onze brochure ‘Vegetarisch, volwaardig en duurzaam eten voor Moeder en Kind’ hebt gedownload. We hopen dat deze brochure je heeft kunnen helpen om met het hele gezin gezond vegetarisch te eten. Om voedingsvoorlichting zoals in deze brochure gratis te kunnen blijven verspreiden en om campagnes zoals de ‘Veggiemama’ campagne te kunnen blijven voeren hebben we jouw steun nodig. Voor slechts €3,50 per maand ben je donateur van de Vegetariërsbond. Je ondersteunt daarmee niet alleen ons werk, je ontvangt ook nog eens vier keer per jaar het magazine Lekker.Vegetarisch vol voedingsinformatie, artikelen over vegetarisch eten en gezondheid, recepten en nog veel meer.

Krijg nu het boek De Hippe Vegetariër cadeau OF een jaar lang gratis de Lekker.Vegetarisch Verwenbox.

Smaakt ons magazine naar meer en wil je ons helpen om meer mensen te inspireren om vaker vegetarisch te eten? Vanaf 35 euro per jaar ben je donateur. Onze donateurs helpen we graag verder op weg in de vegetarische keuken. Bijvoorbeeld door ons welkomstgeschenk en het donateursvoordeel. 

Word vandaag nog donateur en ontvang als dank voor je steun het boek De Hippe Vegetariër van Isabel Boerman t.w.v 22,50 euro. Gratis voor jou als je je vandaag aansluit bij de Vegetariërsbond! Word je liever elk kwartaal verrast met heerlijke producten? Dan kun je ook kiezen voor een gratis jaarabonnement op de Lekker.Vegetarisch Verwenbox. Welke keus je ook maakt, lekker is het altijd!

Uitsluitend donateurs die afgelopen drie jaar geen lid/donateur zijn geweest komen in aanmerking voor deze actie. Het donateurschap geldt voor minstens een jaar. Dit geldt ook bij doneren in termijnen.

Donateursvoordeel, profiteer mee!

  • Vier keer per jaar ons magazine, boordevol informatie over vegetarische voeding. 
  • Nieuw: gratis voedingsscan! De Vegetariërsbond voedingskundige Sytske de Waart geeft, speciaal voor jou een op maat gemaakt voedingsadvies.
  • Korting bij meer dan 30 'Gastvrij voor Vegetariërs' restaurants.
  • Aantrekkelijke kortingen op vegetarische producten, kookcursussen en vakantiebestemmingen
Vul het formulier rechts in. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht. Na het versturen zullen we je aanmelding zo snel mogelijk verwerken en je een bevestigingsmail sturen. Binnen enkele weken krijg je je welkomstpakket met ledenpas thuis. Woon je in het buitenland en wil je ons magazine ontvangen? Dan vragen we een donatie van minimaal €44,50 in verband met hogere verzendkosten.

Algemeen Nut Beogende Instelling

We zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent onAlgemeen Nut Beogende Instellingder andere dat:
  • Ons doel en onze feitelijke werkzaamheden voor 90% of meer een algemeen belang dienen.
  • We geen winstoogmerk hebben
  • Bestuursleden geen loon ontvangen, maar slechts een onkostenvergoeding
Lees alle voorwaarden

 

Machtiging

Ben je het achteraf niet eens met je afschrijving, dan kun je het bedrag binnen een maand terugvorderen bij de bank. Je machtiging geldt tot wederopzegging. Je machtiging opzeggen kan heel eenvoudig een brief of e-mail (naar info@vegetariers.nl) is voldoende.