Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Aanbod Vervanglijst

Leuk dat je onze vervang- en gemakslijst hebt gedownload. We hopen dat deze lijst je heeft kunnen helpen om lekker vegetarisch te gaan eten. Als je wilt kunnen we je nog iets verder op weg helpen. Dit doen we met onze receptennieuwsbrief 30 dagen vegetarisch. Je krijgt dan elke dag een e-mail met achtergronden en een recept. Schrijf je vandaag in en je krijgt morgenochtend al de eerste mail.

Wij helpen je om lekker, gezond en bewust vegetarisch te eten

Wij helpen mensen zoals jij graag bij de keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten. Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen waarbij geproefd kan worden van smakelijke vleesloze gerechten. Voor slechts €3,50 per maand ben je donateur van de Vegetariërsbond en help jij ons om jou en anderen te helpen.

Help ons mee en krijg

Gratis! Het boek De Hippe Vegetariër van Isabel Boerman t.w.v. 22,50 euro
OF Gratis Een jaar lang (3x) de Lekker.Vegetarisch Verwenbox

Gratis! 4 x per jaar tijdschrift Lekker.Vegetarisch t.w.v. bijna 16,- euro
Nieuw! De Lekker.Vegetarisch Verwenbox: 7 tot 10 beauty- en kookproducten én recept-inspiratie bewaarkaarten. Spaar ze allemaal! Boxwaarde: 40,- euro! (als donateur betaal je slechts €5 per box)
10 % korting op restaurants
Gratis! Persoonlijk voedingsscan

Krijg nu het boek De Hippe Vegetariër cadeau OF een jaar lang gratis de Lekker.Vegetarisch Verwenbox.

Smaakt ons magazine naar meer en wil je ons helpen om meer mensen te inspireren om vaker vegetarisch te eten? Vanaf 35 euro per jaar ben je donateur. Onze donateurs helpen we graag verder op weg in de vegetarische keuken. Bijvoorbeeld door ons welkomstgeschenk en het donateursvoordeel.

Word vandaag nog donateur en ontvang als dank voor je steun het boek De Hippe Vegetariër van Isabel Boerman t.w.v 22,50 euro OF een jaar lang de Lekker.Vegetarisch Verwenbox bordevol met heerlijke producten! Deze box bevat verwenproducten t.w.v. minstens 30 euro. Dat is lekker kennismaken met vegetarisch eten.

Uitsluitend donateurs die afgelopen drie jaar geen lid/donateur zijn geweest komen in aanmerking voor deze actie. Het donateurschap geldt voor minstens een jaar. Dit geldt ook bij doneren in termijnen.

Donateursvoordeel, profiteer mee!

  • Vier keer per jaar ons magazine, boordevol informatie over vegetarische voeding. 
  • Nieuw: gratis voedingsscan! De Vegetariërsbond voedingskundige Sytske de Waart geeft, speciaal voor jou een op maat gemaakt voedingsadvies.
  • Korting bij meer dan 40 'Gastvrij voor Vegetariërs' restaurants.
  • Aantrekkelijke kortingen op vegetarische producten, kookcursussen en vakantiebestemmingen
Vul het formulier rechts in. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht. Na het versturen zullen we je aanmelding zo snel mogelijk verwerken en je een bevestigingsmail sturen. Binnen enkele weken krijg je je welkomstpakket met ledenpas thuis. Woon je in het buitenland en wil je ons magazine ontvangen? Dan vragen we een donatie van minimaal €44,50 in verband met hogere verzendkosten.

Algemeen Nut Beogende Instelling

We zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent onAlgemeen Nut Beogende Instellingder andere dat:
  • Ons doel en onze feitelijke werkzaamheden voor 90% of meer een algemeen belang dienen.
  • We geen winstoogmerk hebben
  • Bestuursleden geen loon ontvangen, maar slechts een onkostenvergoeding
Lees alle voorwaarden

 

Machtiging

Ben je het achteraf niet eens met je afschrijving, dan kun je het bedrag binnen een maand terugvorderen bij de bank. Je machtiging geldt tot wederopzegging. Je machtiging opzeggen kan heel eenvoudig een brief of e-mail (naar info@vegetariers.nl) is voldoende.

Contractueel Schenken

Met een contractuele schenking help je ons extra, terwijl het jou netto niets extra's kost.  Je geeft ons, door de looptijd van minimaal vijf jaar, zekerheid van continuïteit en profiteert zelf van een volledige aftrekbaarheid van jouw schenking van de inkomstenbelasting. Een schenking met optimaal voordeel voor beide partijen! Meer weten over contractueel schenken? Kijk bij schenken.