Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

La Bouysse

La Bouysse is een eeuwenoude boerenhoeve aan de rivier de Tarn verscholen tussen de groene heuvels en bossen van het Parc Regional Naturel des Grands Causses in het zuiden van Frankrijk. 

De jarenlang slaperige ruïne werd vanaf 1990 verbouwd en met zorg hersteld tot een sfeervol kleinschalig gastenverblijf op basis van chambre et table d'hôte waar je van april t/m oktober kunt neerstrijken voor een zorgeloze vakantie. De rust en de stilte zijn weldadig. Je hoort de wielewaal, de nachtegaal en de roep van een uil. De sterrenhemel is adembenemend en een verblijf hartverwarmend.

Het huis heeft zeven gastenkamers (één- twee en meerpersoons) en in de zomer is het mogelijk om te kamperen in de schaduw van de bosrand. Een verblijf op la Bouysse is op basis van volpension met een kleurrijke, verrassende vegetarische keuken waar zelfs vleeseters hun vingers bij aflikken en 60% van de ingrediënten die we gebruiken zijn biologisch.

Met je ledenpas krijg je 5% korting bij La Bouysse. Voor meer informatie over La Bousse kijk op de website.