Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Vegetariƫrsbond FacebookVegetariƫrsbond Twitter
30 dagen vegetarisch

VakantieAnders

VakantieAnders organiseert zomerweken, massage weekenden, paasweekend, pinksterweekend, zeilweekenden, andersmiddagen en een kerst en oud & nieuwfestival met workshops waarin mensen elkaar echt ontmoeten.
Samenzijn met gelijkgestemden geeft verbinding. Dat kunnen verbindingen voor die vakantie zijn, of vriendschappen die langer meegaan.

Voor wie?

Volwassenen, alleen, samen, met of zonder kinderen?
VakantieAnders is voor jezelf… met anderen! Hier kun je alleen komen… en samen zijn!
Iedereen die zin heeft in (nieuwe) contacten en activiteiten is welkom en kan in ongedwongen sfeer deelnemen aan cursussen en workshops. Ideaal voor:
  • wie alleen komt en toch ook graag samen is.
  • wie samen komt en ook je eigen dingen te kunnen doen.
  • ouder en kind, tijd en aandacht voor jezelf én elkaar.
  • wie het heerlijk vindt dat elke dag weer de maaltijden (op vegetarische basis) klaar staan.
Kortom, het Vakantie Anders Festival en andere programma’s zijn voor ontspanning, inspiratie, ontwikkeling van lichaam & geest en ontmoetingen met gelijkgestemden. Vooral genieten natuurlijk!
Speciaal voor Vegetariërsbondleden hebben wij een “tipi”sche actie. Vermeld tijdens je boeking dat je lid bent van de Vegetariërsbond en ontvang 10% korting op de huurprijs van een tipi (minimaal verblijf van 1 week tijdens het VakantieAnders Zomerfestival).
Voor meer informatie over VakantieAnders bezoek onze website.