Over Ons
De Vegetariërsbond wil vleesminderaars, flexitariërs en vegetariërs laten proeven van de lekkere en gezonde vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten, middels inspirerende services zoals de #0 Dagen Lekker Vega, de Lekker Vega Kookshow,  evenementen, etc. Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?
Lees meer,  en doe mee!
 

Help mee en kom gratis naar de VegeQ

Let op! Om vanaf nu gebruik te maken van deze actie koop je een kaartje via de site van Vegenement tegen ledentarief en vul je vervolgens het formulier in, we brengen de kosten van het kaartje in mindering op jouw donatie


Wij willen iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.

Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?
 

Profiteer direct!

Een abonnement op ons kwartaalmagazine Lekker.Vegetarisch kost slechts €19,50 per jaar.
Voor slechts een tientje meer ontvang je gratis exclusieve extra's en kortingen als je nu donateur wordt.
Dit is je voordeel:


Gratis! 4 x per jaar tijdschrift Lekker.Vegetarisch t.w.v. bijna 16,- euro
Nieuw! De Lekker.Vegetarisch Verwenbox: 7 tot 10 beauty- en kookproducten én recept-inspiratie bewaarkaarten. Spaar ze allemaal! Boxwaarde: tenminste 30,- euro! (als donateur betaal je slechts €5 per box),
10 % korting op restaurants,
Gratis! Persoonlijk voedingsscan.

Nu gratis naar de VegeQ als nieuwe donateur

Smaakt ons magazine naar meer en wil je ons helpen om meer mensen te inspireren om vaker vegetarisch te eten? Vanaf 35 euro ben je donateur. Onze donateurs helpen we graag verder op weg in de vegetarische keuken. Bijvoorbeeld door ons welkomstgeschenk en het donateursvoordeel.

Word vandaag nog donateur en je kunt gratis naar de VegeQ. Tijdens deze vegetarische barbecue kun je kennis maken met tal van producten voor op of bij de barbecue, maar vooral kun je heerlijk genieten en smullen. De VegeQ wordt georganiseerd door Vegenement in opdracht van ons. Meer informatie vind je op de site van Vegenement.
Al lid/donateur? Dan kun je met korting naar de VegeQ.

Let op! Om vanaf nu gebruik te maken van deze actie koop je een kaartje via de site van Vegenement tegen ledentarief en vul je vervolgens het formulier in, we brengen de kosten van het kaartje in mindering op jouw donatiebedrag.

Uitsluitend donateurs die afgelopen drie jaar geen lid/donateur zijn geweest komen in aanmerking voor deze actie. Het donateurschap geldt voor minstens één jaar. Dit geldt ook bij doneren in termijnen.
Vul het formulier rechts in. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht. Na het versturen zullen we je aanmelding zo snel mogelijk verwerken en je een bevestigingsmail sturen. Binnen enkele weken krijg je je welkomstpakket met ledenpas thuis. Woon je in het buitenland en wil je ons magazine ontvangen? Dan vragen we een donatie van minimaal €44,50 in verband met hogere verzendkosten.

Algemeen Nut Beogende Instelling

We zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent onAlgemeen Nut Beogende Instellingder andere dat:
  • Ons doel en onze feitelijke werkzaamheden voor 90% of meer een algemeen belang dienen.
  • We geen winstoogmerk hebben
  • Bestuursleden geen loon ontvangen, maar slechts een onkostenvergoeding
Lees alle voorwaarden

 

Machtiging

Ben je het achteraf niet eens met je afschrijving, dan kun je het bedrag binnen een maand terugvorderen bij de bank. Je machtiging geldt tot wederopzegging. Je machtiging opzeggen kan heel eenvoudig een brief of e-mail (naar info@vegetariers.nl) is voldoende.

Contractueel Schenken

Met een contractuele schenking help je ons extra, terwijl het jou netto niets extra's kost.  Je geeft ons, door de looptijd van minimaal vijf jaar, zekerheid van continuïteit en profiteert zelf van een volledige aftrekbaarheid van jouw schenking van de inkomstenbelasting. Een schenking met optimaal voordeel voor beide partijen! Meer weten over contractueel schenken? Kijk bij schenken.