Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee
 

Help ons duidelijk te maken welke producten vegetarisch zijn

De Vegetariërsbond is de organisatie die jou en anderen helpt met welke producten écht vegetarisch zijn en welke niet. In veel producten zit verborgen vlees. Om te zorgen dat je niet elke ingrediëntenlijst hoeft te spellen hebben wij onder andere het vegetarisch productkeurmerk en de productranking. Daarnaast geven we voorlichting over wat vegetarische instinkers zijn en welke E-nummers (mogelijk) niet-vegetarisch zijn. Om deze voorlichting te kunnen blijven geven kunnen we niet zonder jouw steun. Voor slechts €3,50 per maand ben je donateur van de Vegetariërsbond, steun je ons werk om voorlichting te geven over vegetarisch eten en ontvang je ook nog 4 keer per jaar het magazine Lekker Vega met productinformatie, productnieuws, voedingsinformatie, recepten en nog veel meer. Daarnaast krijg je onze voordeelpas waar op de achterkant alle (mogelijk) niet-vegetarische E-nummers staan.

Profiteer direct!

Als dank voor je donatie krijg je:
  • Gratis het boek De Gezonde Bourgondiër van Jacinta Bokma t.w.v. €22,99 óf het Lekker Vega kookpakket bestaande uit een prachtig schort, de startersbrochure Tast Toe! én Vegatopia het kookboek.
  • Gratis! 4 x per jaar magazine Lekker Vega t.w.v. bijna 16,- euro.
  • Korting! Je krijgt 10 % korting in vele restaurants en 5% korting bij de webshop van de Vegetarische Slager.
  • Gratis! Persoonlijk voedingsscan.

Machtiging en voorwaarden ontvangen geschenk en levering in buitenland

Ben je het achteraf niet eens met je afschrijving, dan kun je het bedrag binnen een maand terugvorderen bij de bank. Je machtiging geldt tot wederopzegging. Je machtiging opzeggen kan heel eenvoudig een brief of e-mail (naar administratie@vegetariers.nl) is voldoende.

Binnen enkele weken krijg je je welkomstpakket met kortingspas thuis. Woon je in het buitenland en wil je ons magazine ontvangen? Dan vragen we een donatie van minimaal €44,50 in verband met hogere verzendkosten.
Uitsluitend donateurs die afgelopen drie jaar geen lid/donateur zijn geweest komen in aanmerking voor deze actie. Het donateurschap geldt voor minstens een jaar. Dit geldt ook bij doneren in termijnen.

Algemeen Nut Beogende Instelling

We zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent onAlgemeen Nut Beogende Instellingder andere dat:
  • Ons doel en onze feitelijke werkzaamheden voor 90% of meer een algemeen belang dienen.
  • We geen winstoogmerk hebben
  • Bestuursleden geen loon ontvangen, maar slechts een onkostenvergoeding
Lees alle voorwaarden