Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Help ons duidelijk te maken welke producten vegetarisch zijn

De Vegetariërsbond is de organisatie die jou en andere helpt met welke producten vegetarisch zijn en welke niet. In veel producten zit verborgen vlees. Om te zorgen dat je niet elke ingrediëntenlijst hoeft te spellen hebben wij onder andere het vegetarisch productkeurmerk en de productranking. Daarnaast geven we voorlichting over wat vegetarische instinkers zijn en welke E-nummers (mogelijk) niet-vegetarisch zijn. Om deze voorlichting te kunnen blijven geven kunnen we niet zonder jouw steun. Voor slechts €3,50 per maand ben je donateur van de Vegetariërsbond, steun je ons werk om voorlichting te geven over vegetarisch eten en ontvang je ook nog 4 keer per jaar het magazine Lekker.Vegetarisch met productinformatie, productnieuws, voedingsinformatie, recepten en nog veel meer. Daarnaast krijg je onze voordeelpas waar op de achterkant alle (mogelijk) niet-vegetarische E-nummers staan.

Dit is je voordeel:

Gratis het boek De Hippe Vegetariër van Isabel Boerdam t.w.v 22,50 euro
Óf Gratis! een jaar de Lekker.Vegetarisch Verwenbox.
Gratis! 4 x per jaar tijdschrift Lekker.Vegetarisch t.w.v. bijna 16,- euro
10 % korting op restaurants,
Gratis! Persoonlijk voedingsscan.
Een abonnement op ons kwartaalmagazine Lekker.Vegetarisch kost slechts €19,50 per jaar.Voor slechts een 15 euro meer ontvang je gratis exclusieve extra's en kortingen als je nu donateur wordt.
Vul het formulier rechts in. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht. Na het versturen zullen we je aanmelding zo snel mogelijk verwerken en je een bevestigingsmail sturen. Binnen enkele weken krijg je je welkomstpakket met ledenpas thuis. Woon je in het buitenland en wil je ons magazine ontvangen? Dan vragen we een donatie van minimaal €44,50 in verband met hogere verzendkosten.

Algemeen Nut Beogende Instelling

We zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent onAlgemeen Nut Beogende Instellingder andere dat:
  • Ons doel en onze feitelijke werkzaamheden voor 90% of meer een algemeen belang dienen.
  • We geen winstoogmerk hebben
  • Bestuursleden geen loon ontvangen, maar slechts een onkostenvergoeding
Lees alle voorwaarden

 

Machtiging

Ben je het achteraf niet eens met je afschrijving, dan kun je het bedrag binnen een maand terugvorderen bij de bank. Je machtiging geldt tot wederopzegging. Je machtiging opzeggen kan heel eenvoudig een brief of e-mail (naar info@vegetariers.nl) is voldoende.

Contractueel Schenken

Met een contractuele schenking help je ons extra, terwijl het jou netto niets extra's kost.  Je geeft ons, door de looptijd van minimaal vijf jaar, zekerheid van continuïteit en profiteert zelf van een volledige aftrekbaarheid van jouw schenking van de inkomstenbelasting. Een schenking met optimaal voordeel voor beide partijen! Meer weten over contractueel schenken? Kijk bij schenken.