Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Doorgaan na 30 dagen vegetarisch

Word donateur en krijg een mooi welkomstgeschenk

Om jouw en anderen te kunnen blijven helpen om vaker te proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn, kunnen we niet zonder jouw steun. Voor slechts 3,50 per maand ben je donateur van de Vegetariërsbond, steun je ons werk om voorlichting te geven over vegetarisch eten en ontvang je ook nog 4 keer per jaar het magazine Lekker.Vegetarisch met voedingsinformatie, productinformatie, recepten en nog veel meer.

Na 30 dagen vegetarisch, 7 dagen in de week vegetarisch met Vegatopia-het kookboek

Word vandaag nog donateur en ontvang als dank voor je steun Vegatopia-het kookboek. In dit kookboek krijg je voor elke dag lekkere recepten met steeds een ander thema.

Profiteer direct!


Als dank voor je donatie krijg je:
  • Gratis het Vegatopia-het kookboek
  • Gratis! 4 x per jaar tijdschrift Lekker.Vegetarisch t.w.v. bijna 16,- euro.
  • Nieuw! Als donateur betaal je slechts €6 voor De Lekker.Vegetarisch Verwenbox: 7 tot 10 beauty- en kookproducten én recept-inspiratie bewaarkaarten. Spaar ze allemaal! Boxwaarde: 30,- euro!
  • Korting! Je krijgt 10 % korting in vele restaurants en 45% korting op de Lekker.Vegetarisch Verwenbox.
  • Gratis! Persoonlijk voedingsscan.

Machtiging en voorwaarden ontvangen geschenk en levering in buitenland

Ben je het achteraf niet eens met je afschrijving, dan kun je het bedrag binnen een maand terugvorderen bij de bank. Je machtiging geldt tot wederopzegging. Je machtiging opzeggen kan heel eenvoudig een brief of e-mail (naar administratie@vegetariers.nl) is voldoende.

Binnen enkele weken krijg je je welkomstpakket met kortingspas thuis. Woon je in het buitenland en wil je ons magazine ontvangen? Dan vragen we een donatie van minimaal €44,50 in verband met hogere verzendkosten.
Uitsluitend donateurs die afgelopen drie jaar geen lid/donateur zijn geweest komen in aanmerking voor deze actie. Het donateurschap geldt voor minstens een jaar. Dit geldt ook bij doneren in termijnen.

Algemeen Nut Beogende Instelling

We zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent onAlgemeen Nut Beogende Instellingder andere dat:
  • Ons doel en onze feitelijke werkzaamheden voor 90% of meer een algemeen belang dienen.
  • We geen winstoogmerk hebben
  • Bestuursleden geen loon ontvangen, maar slechts een onkostenvergoeding
Lees alle voorwaarden