Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Na 30 dagen vegetarisch, 7 dagen in de week vegetarisch met Vegatopia-het kookboek

Word donateur en krijg een mooi welkomstgeschenk

Om jouw en anderen te kunnen blijven helpen om vaker te proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn, kunnen we niet zonder jouw steun. Voor slechts 3,50 per maand ben je donateur van de Vegetariërsbond, steun je ons werk om voorlichting te geven over vegetarisch eten en ontvang je ook nog 4 keer per jaar het magazine Lekker.Vegetarisch met voedingsinformatie, productinformatie, recepten en nog veel meer.

Na 30 dagen vegetarisch, 7 dagen in de week vegetarisch met Vegatopia-het kookboek

Word vandaag nog donateur en ontvang als dank voor je steun Vegatopia-het kookboek. In dit kookboek krijg je voor elke dag lekkere recepten met steeds een ander thema.

Veel voordeel

Word donateur en ontvang vier keer per jaar ons magazine Lekker.Vegetarisch, boordevol informatie over vegetarische voeding en recepten. Daarnaast krijg je onder meer korting bij ruim 40 restaurants en kun je deelnemen aan verschillende ledenactiviteiten als de ledendag en de VegeQ. Daarmee help je ook ons mee ons doel te bereiken om iedereen te laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken en mensen en bedrijven te helpen bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.

Laat je inspireren

Een abonnement op ons kwartaalmagazine Lekker.Vegetarisch kost slechts €19,50 per jaar.
Voor slechts 15 euro meer ontvang je gratis exclusieve extra's en kortingen als je nu donateur wordt.

Dit is je voordeel:


Gratis! Een prachtig kookboek t.w.v. €22,50
Gratis! 4 x per jaar tijdschrift Lekker.Vegetarisch t.w.v. bijna 16,- euro
Nieuw! De Lekker.Vegetarisch Verwenbox: 7 tot 10 beauty- en kookproducten én recept-inspiratie bewaarkaarten. Spaar ze allemaal! Boxwaarde: tenminste 30,- euro! (als donateur betaal je slechts €6 per box)
10 % korting op restaurants
Gratis! Persoonlijk voedingsscan

Vul het formulier rechts in. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht. Na het versturen zullen we je aanmelding zo snel mogelijk verwerken en je een bevestigingsmail sturen. Binnen enkele weken krijg je je welkomstpakket met ledenpas thuis. Woon je in het buitenland en wil je ons magazine ontvangen? Dan vragen we een donatie van minimaal €44,50 in verband met hogere verzendkosten.

Algemeen Nut Beogende Instelling

We zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent onAlgemeen Nut Beogende Instellingder andere dat:
  • Ons doel en onze feitelijke werkzaamheden voor 90% of meer een algemeen belang dienen.
  • We geen winstoogmerk hebben
  • Bestuursleden geen loon ontvangen, maar slechts een onkostenvergoeding
Lees alle voorwaarden

 

Machtiging

Ben je het achteraf niet eens met je afschrijving, dan kun je het bedrag binnen een maand terugvorderen bij de bank. Je machtiging geldt tot wederopzegging. Je machtiging opzeggen kan heel eenvoudig een brief of e-mail (naar info@vegetariers.nl) is voldoende.