Over Ons
De Vegetariërsbond wil iedereen laten proeven van de geheimen van de vegetarische keuken. Wij helpen mensen en bedrijven bij hun keuze voor lekker, gezond en bewust vegetarisch eten.
Dit doen we door het geven van tips en informatie en het organiseren van evenementen. Zo laten we duizenden mensen proeven hoe lekker vegetarisch eten kan zijn.
Zo dragen we bij aan een betere wereld. Doe je mee?

Lees meer over ons en doe mee

Help de dieren!

Koeien in de vee-industrieEen Nederlander eet ruim 700 dieren in zijn leven (exclusief vissen en schaaldieren). De makkelijkste en meest persoonlijke keuze voor de dieren is de keuze voor vegetarische voeding. Het is daarom van het groot belang dat vegetarisch de normaalste zaak van de wereld wordt. Dat is het werk van de Vegetariërsbond. U kunt ons hierin steunen. Word donateur en help ons vegetarisch eten te promoten. Elke vegetariër erbij scheelt al 727 dieren in de vee-industrie!

Krijg nu het boek De Hippe Vegetariër cadeau OF een jaar lang gratis de Lekker.Vegetarisch Verwenbox.

Smaakt ons magazine naar meer en wil je ons helpen om meer mensen te inspireren vaker vegetarisch te eten? Vanaf 35 euro per jaar ben je donateur. Onze donateurs helpen we graag verder op weg in de vegetarische keuken. Bijvoorbeeld door ons welkomstgeschenk en het donateursvoordeel.

Word vandaag nog donateur en ontvang als dank voor je steun het boek De Hippe Vegetariër van Isabel Boerdam t.w.v. E22,50.
Je kunt ook kiezen voor een jaar lang de Lekker.Vegetarisch Verwenbox bordevol met heerlijke producten! Deze box bevat verwenproducten t.w.v. minstens 30 euro. Dat is lekker kennismaken met vegetarisch eten.

Uitsluitend donateurs die afgelopen drie jaar geen lid/donateur zijn geweest komen in aanmerking voor deze actie. Het donateurschap geldt voor minstens een jaar. Dit geldt ook bij doneren in termijnen.

Donateur worden

Vul het formulier rechts in. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht. Na het versturen zullen we je aanmelding zo snel mogelijk verwerken en je een bevestigingsmail sturen. Binnen enkele weken krijg je je welkomstpakket met ledenpas thuis. Woon je in het buitenland en wil je ons magazine ontvangen? Dan vragen we een donatie van minimaal €44,50 in verband met hogere verzendkosten.

Algemeen Nut Beogende Instelling

We zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling. Dit betekent onAlgemeen Nut Beogende Instellingder andere dat:
  • Ons doel en onze feitelijke werkzaamheden voor 90% of meer een algemeen belang dienen.
  • We geen winstoogmerk hebben
  • Bestuursleden geen loon ontvangen, maar slechts een onkostenvergoeding
Lees alle voorwaarden

 

Machtiging

Ben je het achteraf niet eens met je afschrijving, dan kun je het bedrag binnen een maand terugvorderen bij de bank. Je machtiging geldt tot wederopzegging. Je machtiging opzeggen kan heel eenvoudig een brief of e-mail (naar info@vegetariers.nl) is voldoende.

Contractueel Schenken

Contractueel Schenken Met een contractuele schenking help je ons extra, terwijl het jou netto niets extra's kost.  Je geeft ons, door de looptijd van minimaal vijf jaar, zekerheid van continuïteit en profiteert zelf van een volledige aftrekbaarheid van jouw schenking van de inkomstenbelasting. Een schenking met optimaal voordeel voor beide partijen! Meer weten over contractueel schenken? Kijk bij schenken.