Eva de Vries

Naam: 
Eva de Vries

Wat doe je bij de Vegetariërsbond? 
Ik werk voor het V-label. Hierbij beoordeel ik aanvragen die binnenkomen van bedrijven die het Vegan of Vegetarisch keurmerk op hun producten willen. 

Wat vind je leuk aan het werk?
Het uitpluizen van de verschillende ingrediënten, het te maken hebben met verschillende producten en bedrijven, en het zo goed mogelijk stroomlijnen van het proces. 

Wat doe je nog meer in het dagelijks leven?
Ik schrijf inspiratiemails over de natuur en spiritualiteit en geef natuurmeditaties. Daarnaast ondersteun ik af en toe een diëtistenpraktijk, waarbij mijn achtergrond als diëtist ook van pas komt. En ik ben taalmaatje waarbij ik anderstaligen help Nederlands te leren.

Wat is je grootste hobby?
Spiritualiteit en de natuur. Ik ben graag in het bos, je kunt me hier bijna dagelijks vinden. Verder lees ik graag over spiritualiteit, die ik ook in de natuur beleef.

Wat is jouw vega(kook)tip?
Van dit Quinoa Kokos Banaan Brood maak ik een glutenvrije en suikerarme variant op, ik vervang het speltmeel door boekweitmeel, laat de zoetstof weg en voeg rozijnen toe:-)

Wat is je favoriete gerecht? 
Currypasta met citroengras, kokos en rijst

Wat is je favoriete groente? 
Pompoen, vooral lekker uit de oven of in een stoofgerecht

Welke eetervaring heeft de meeste indruk op je gemaakt?
Doordat ik veel voedsel niet verdraag ga ik tegenwoordig vrijwel niet uit eten, maar in het verleden liet ik me graag verrassen, vooral door hoe veel lekkers je van groenten kunt maken

Wat wil je graag nog meer kwijt? 
Niets:-)

​Naar het medewerkers overzicht