Gina Wisse

Naam: Gina Wisse 
Functie: online communicatiemedewerker Instagram en Twitter

Wat doe je bij de Vegetariërsbond?
Ik zorg voor updates op Instagram en Twitter en maak daar soms zelf ook  beeld voor. Bovendien schrijf ik af en toe een kooktip of recensie.

Wat vind je leuk aan het werk?
Als trotse vegetariër sinds mijn geboorte vind ik het erg leuk om me in te zetten voor een doel waar ik voor sta. Bovendien ben ik erg geïnteresseerd in nieuwe media en kan ik hierbij mijn creativiteit kwijt, dus mijn functie bij de Vegetariërsbond is een perfecte combinatie.

Wat doe je nog meer in het dagelijks leven?
Ik heb net mijn studie Communicatie- en Informatiewetenschappen afgerond. Op dit moment werk ik in sales en marketing bij een uitgeverij van boeken over duurzaamheid in Engeland, waarna ik - ook in Engeland - de master New Media ga volgen. Zie hier mijn LinkedIn.

Wat is je grootste hobby?
Muziek luisteren, voetbal kijken en leuke dingen doen met vrienden. Oh, en eten :')

Wat is jouw vega(kook)tip?
Sinds ik in Engeland heb gewoond, ben ik enorm fan van groentecurry. Een makkelijk recept hiervoor kun je vinden onder kooktip van de week!

Wat is je favoriete gerecht?
PIZZA!

Wat is je favoriete groente?
Hoewel het volgens mij officieel geen groente is, ga ik toch voor avocado.

Welke eetervaring heeft de meeste indruk op je gemaakt?
De eerste keer toen ik curry probeerde - voordat ik in Engeland woonde, had ik dat nog nooit op. Hoewel het gewoon afgehaald was, was ik erg impressed.

Wat wil je graag nog meer kwijt?
Vegetarisch eten is enorm lekker en helemaal niet zo moeilijk als veel mensen denken - na 22 jaar leef ik nog steeds en heb ik nog nooit iets gemist! Probeer het gewoon eens. Mijn Twitter is ginaaaaw

Terug naar het overzicht