Kawita Kowlesar

Kawita KowlesarNaam: Kawita Kowlesar
Functie: Social media manager Instagram

Wat doe je bij de Vegetariërsbond? 
Bij de Vegetariërsbond maak ik content voor de Instagram pagina van Lekker Vega. Aan de hand van de opgenomen shows maak ik zowel beeld- als tekstmateriaal voor Instagram.

Wat vind je leuk aan het werk?
Ik vind het leuk dat ik mijn creativiteit kwijt kan in het maken van de beelden en de teksten over een onderwerp waar ik steeds meer interesse in krijg! Ik leer ontzettend veel over veganisme. In mijn privé-leven ben ik ook veel bezig met Instagram. Dus het is fantastisch om mee te kunnen draaien en te zien hoe de Vegetariërsbond dat doet. 

Wat doe je nog meer in het dagelijks leven? 
In het dagelijks leven werk ik als content medewerker. Ik maak en optimaliseer content voor bol.com. Daarnaast hou ik me bezig met modellenwerk! Ook vind ik het leuk om content te maken voor mijn eigen Instagram. Hier besteed ik in de weekenden veel tijd aan.

Wat is je grootste hobby?
Mijn grootste hobby is echt het creëren van mooie en unieke content.

Wat is jouw vega(kook)tip?
De vegan Surinaamse bojo gemaakt van cassave en kokos is heerlijk. Thisgirlcancook.nl heeft hier een goed recept voor!

Wat is je favoriete gerecht?
Ik ben Hindoestaans en eet zelf vaak vega. Mijn favoriete gerecht is er dan ook één van de gerechten die we maken op de dag dat we een kerkdienst hebben Op die dag zijn en koken Hindoes altijd vegetarisch. Het gerecht bestaat uit kousenband met aardappelen, daarbij hoort fijn gemaakte pompoen en roti gevuld met aardappel. En om het af te maken een heerlijke mango chutney. 

Wat is je favoriete groente?
Ik ben echt een groente-mens, van jongs af aan! Ik kan niet kiezen tussen pompoen en aubergine.

Terug naar het overzicht