Nieuws

Volgende pagina

ALV

Ben jij lid maar liet je onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering aan je voorbij gaan? Dan heb je wat gemist! 
 
donderdag 25 april 2019 | Lees meer

VoedselDebat Vlees & Gezondheid | Uitnodiging

De True Animal Protein Price (TAPP) Coalitie organiseert ism. de Vegetariërsbond een debat over de prijs van vlees en zuivel in relatie tot de maatschappelijke kosten waarvan vooral die in relatie tot gezondheidszorg en overmatige vleesconsumptie onderbelicht zijn. Wat is de preventieve werking van een prijsverhoging van vlees en zuivel?
Mis het niet: het VoedselDebat met gerenommeerde sprekers en politici!
vrijdag 12 april 2019 | Lees meer

Domino’s breidt haar vegan assortiment verder uit

Domino’s breidt haar vegan assortiment verder uit met een 4e vegan pizza. Later dit jaar worden er nog meer veganistische en vegetarische pizza’s aan het menu toegevoegd. De ‘nieuwe’ menukaart weerspiegelt volgens de pizzabakkers precies de behoefte van de markt; voor ieder wat wils. Van vleesliefhebber, flexitariër tot veganist.
maandag 8 april 2019 | Lees meer

Natalie Wanga nieuwe directeur Bont voor Dieren

Stichting Bont voor Dieren presenteert Natalie Wanga als haar nieuwe directeur. Wanga zal vanaf 1 april bij de dierenbeschermingsorganisatie gaan werken aan een bontvrij Nederland.
maandag 1 april 2019 | Lees meer

UITNODIGING Algemene Ledenvergadering

Beste (potentiële) leden en donateurs, 
Praat mee over de successen van 2018 en plannen van de Vegetariërsbond voor 2019! Geef u nu op en wees welkom op onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering, gehouden op 13 april aanstaande in Driebergen.
maandag 25 maart 2019 | Lees meer

Nieuw kookboek: VEGABIJBEL

Isabel Boerdam, je kent haar waarschijnlijk als initiatiefnemer van de Nationale Week Zonder Vlees, heeft een nieuw vegetarisch kookboek geschreven! Op 7 maart, aan de vooravond van de Nationale Week Zonder Vlees, verschijnt haar Vegabijbel! Dit is dé nieuwe inspiratiebron voor alle vegaliefhebbers. Je kunt hem nú bestellen met korting!
dinsdag 5 maart 2019 | Lees meer