Tip van Sanne: Fruit uit de oven!Sanne van Rooij, Hoofdredacteur van het eerste V'gan Lifestyle Magazine in Nederland, geeft in deze show "Eten met..." van Lekker Vega, zoveel tips en leuke weetjes! Welke ga jij proberen?
Bekijk de aflevering "Eten met Sanne van Rooij" |
Krijg een kookboek of een kookpakket!Word nu donateur en ontvang het kookboek Honger! Dit kookboek was één van de finalisten van de verkiezing voor Lekker Vega kookboek van 2017. |
Nieuwe producten met het ProductkeurmerkTe koop bij Deen (onder eigen merk):
Honderden producten dragen het V-label dat de Vegetariërsbond namens de European Vegetarian Union toekent. |
Kom jij ons team versterken?We zoeken altijd actieve en enthousiaste onbetaalde medewerkers en vrijwilligers. Mocht je interesse hebben, kijk dan eerst of we specifiek mensen zoeken of mail naar info@vegetariers.nlOp dit moment zoeken wij: Medewerker V-label (betaald)(8 uur per week bij ons op kantoor)Wil jij meewerken aan het snel groeiende keurmerk dat mensen helpt om te kiezen voor vegetarische en veganistische producten? Hebben ingrediëntenlijsten, Excel en klantenservice geen geheimen voor jou? En ben je accuraat, houd je overzicht en ben je goed in onderzoek? Dan zijn we op zoek naar jou als medewerker V-Label (Vega(n)-productkeurmerk)! Interesse? Bekijk snel de vacaturetekst voor medewerker V-label. Medewerker administratie en klantenservice (onbetaald)(3 tot 6 uur per week bij ons op kantoor) Wil jij onze missie om de vleesconsumptie te halveren in 2040 ondersteunen? Zijn administratie, klantenservice en crm systemen zaken waar jij enthousiast van wordt? Heb je goede computervaardigheden, werk je accuraat en ben je klantgericht? Dan zijn we op zoek naar jou als medewerker administratie en klantenservice. Bekijk snel de vacaturetekst. |
Wil je 30 dagen lekkere Vega weetjes en recepten gratis in je mailbox?Wil je vaker vegetarisch eten of misschien wel altijd? Wij helpen je graag op weg. Meld je aan voor de receptennieuwsbrief "30 dagen vegetarisch" en je krijgt 30 dagen lang dagelijks vega-inspiratie! Elke dag een heerlijk gerecht, leuke weetjes en handige tips. Zo wordt vegetarisch eten supermakkelijk en superleuk! Meld je hieronder aan en begin direct.De receptennieuwsbrief is gratis en houdt automatisch na 30 dagen op. |
Nieuw Gastvrij restaurant’Gastvrij voor Vegetariërs’ is het keurmerk van de Vegetariërsbond dat aangeeft dat je in een restaurant ook als vegetariër goed terecht kunt. In deze restaurants staan minstens twee vegetarische hoofdschotels op de menukaart. Er zijn ongeveer 200 restaurants bij dit keurmerk aangesloten.
Meer over het keurmerk 'Gastvrij voor Vegetariërs' en alle aangesloten restaurants vind je hier. |
Recept: Thaise 'kip' noodles met een limoen pinda dressingSaonah Viane maakte voor Lekker Vega deze heerlijke 'kip' noodles met een limoen pinda dressing. De stuckjes zijn populair vanwege de vlezige bite en de limoen maakt het lekker fris. Ze werkt hard aan het DutchVegan Magazine zodat mensen ook offline kunnen lezen over de vegan lifestyle.
|