Nieuw: platform Lekker Vega!

Lekker Vega is ons nieuwe platform dat mensen helpt om lekker vega te kunnen koken én eten. Zowel online als offline zorgt Lekker Vega voor inspiratie en tips die mensen helpen in hun ontdekkingsreis in de vega wereld. Lekker Vega bestaat uit een YouTube kanaal waarop lekkere, makkelijke en snel te bereiden gerechten worden gemaakt door bloggers, instagrammers en social-influencers. Daarnaast bestaat het uit een magazine, online media en zullen er in de toekomst ook Lekker Vega evenementen worden georganiseerd.

Ga snel naar het online platform!

Eerste Kookshow met Hippe Vegetariër Isabel Boerdam

In de eerste kookshow maakt Isabel Boerdam heerlijke kokosrijst met gegrilde zoete aardappel, broccoli, doperwten en gekarameliseerde hazelnoten. In deze aflevering zie je hoe het recept wordt gemaakt en maak je al kokende een beetje kennis met Isabel. Daarnaast kun je in 'Eten met' verder kennis maken met de schrijfster van het blog en het boek De Hippe Vegetariër én de initiatiefneemster van de Week Zonder Vlees.

Bekijk hier de aflevering

Mis niets van Lekker Vega en win een gesigneerd exemplaar van het kookboek van Isabel

Wil je niets missen van het platform Lekker Vega? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief van dit platform. Je maakt nu kans op een gesigneerd exemplaar van het boek De Hippe Vegetariër. Nog meer Lekker Vega? Word dan fan van onze Facebookpagina en volg ons op Instagram.

Schrijf je in voor de Lekker Vega nieuwsbrief

Heerlijk op de bank samen met Lekker Vega!

Kopje thee, muziekje op de achtergrond en genieten van de laatste editie van het Lekker Vega Magazine vol met interviews, verhalen, hotspots en recepten. In de nieuwste editie van het magazine onder andere meer over de gasten in onze shows, maar ook de favoriete vegahotspots van Anat Gringhuis van de populaire Groningse vegalunchroom Anat, alles over duurzame en vega huidverzorging, recensies van de must have kookboeken voor vega-ouders, heerlijke recepten en nog veel meer. 

4x Per Jaar Lekker Genieten

Offline ontspannen op de bank en heerlijk genieten van het Lekker Vega Magazine boordevol:
  • interviews
  • recepten
  • kooktips
  • hotspots
  • en nog veel meer unieke content.

Word nu lid van Lekker Vega Magazine