Extra Nieuwsbrief Vegetarische Restaurantweek en Veggie Fair

Nieuwsbrief

Eet in 70 restaurants extra lekker en extra voordelig

De vierde editie van Vegetarische Restaurantweek vindt plaats van 6 tot en met 16 oktober. Tijdens deze week is er extra keuze en wordt er door deelnemende restaurants een speciaal en voordelig menu gemaakt. De menu’s tijdens deze week kosten €27,50, bij sommige toprestaurants is dit €45. Ook dit jaar doen er diverse restaurants met 1 of meer Michelinsterren mee, zoals Restaurant De Leuf (Ubachsbergen, 2 sterren), Cordial (Oss) en Restaurant de Zwaan (Etten-Leur). Maar ook de restaurants zonder een ster zullen een verrassende maaltijd aanbieden. Mis dus deze kans om heerlijk en voordelig vegetarisch uit eten te gaan niet!

Bekijk de deelnemende restaurants

4 en 5 oktober: Veggie Fair, hét veggielifestyle event

Op 4 en 5 oktober kun je op Landgoed de Olmenhorst de smaak van een vegetarische lifestyle komen proeven. Een smakelijk, vrolijk en leerzaam dagje uit voor jong en oud. Inspirerende sprekers vertellen over alles wat met de veggielifestyle te maken heeeft en op de productmarkt staan ondernemers klaar om u te laten proeven van hun biologische, duurzame en vegetarische lekkernijen. De Vegetariërsbond is partner van dit evenement

Lees meer

 


Pop-up restaurants in vegetarische woestijnen

De Vegetariërsbond zet in diverse plaatsen vegetarische pop-up restaurants op. Dit gebeurt in plaatsen waar (bijna) geen restaurants deelnemen aan de Vegetarische Restaurantweek. Hierdoor kunnen ook de bewoners van deze plaatsen profiteren van het aanbod tijdens deze week: een speciaal voor de week ontwikkeld vegetarisch menu voor een vaste lage prijs. De locaties zijn stuk voor stuk bijzonder: de Bolswerksmolen in Deventer (24 en 25 september), Werkcafé Zoomers in Nieuwegein (26 september), 't Roode Hert in Alkmaar (2 en 3 oktober), De Oude Ambachtsschool in Apeldoorn (3 en 4 oktober) en Windkracht 13 in Den Helder (8 en 9 oktober).

Reserveer direct via de site van de Vegetarische Restaurantweek

Volg leuke workshops in Vegetariërsbond workshoptent tijdens de Veggie Fair

Vanaf nu kun je reserveren voor de workshops in de Vegetariërsbond Workshoptent. Bekijk het programma op de site van de Veggie Fair.
De workshops zijn heel divers en allemaal super leuk. Zo kun je workshops volgen over Wijn en Spijs, het perfecte broodje Veggie Shoarma, Vegetarisch voor Dummy's, Gezond Vegetarisch en is er een Masterclass Veggie Ondernemen. Mis het niet en koop snel je tickets.

 


Stem nu voor de Vegastad 2014

Dit jaar bepaal jij welke steden de vegasteden van het jaar worden. De regionale voorrondes zijn geweest en JIJ kan nu bepalen welk van de winnaars het predicaat Vegastad 2014 krijgt. De regionale winnaars zijn:

Noord: Groningen
West: Den Haag
Midden: Utrecht
Oost: Nijmegen
Zuid: Den Bosch.

Stem nu of bekijk de toelichting op de nominaties

Gezocht vrijwilligers Veggie Fair 2014

Zaterdag 4 en zondag 5 oktober is de tweede Veggie Fair. Vorig jaar bezochten ongeveer 10.000 gasten, jong en oud, de eerste versie van dit evenement, dat gelijktijdig gehouden werd met de appelpluk op het landgoed.
Om dit evenement goed te laten verlopen zijn we op zoek naar vrijwilligers die ons kunnen helpen van deze tweede editie een nog groter succes te maken dan van de eerste editie. We zijn daarom op zoek naar opbouwers, gastheren/vrouwen, technici, manusjes van alles en publiekvoorlichters.
Agenda
Zaterdag 4 en Zondag 5 oktober, Veggie Fair, De Olmenhorst Lisserbroek
Maandag 6 oktober tot en met donderdag 16 oktober, De Vegetarische Restaurantweek
FAQ: Wat voor soort restaurants nemen deel aan de Vegetarische Restaurantweek?

De deelnemende restaurants zijn niet alleen verspreid over heel het land, maar zijn ook heel divers. Van Italiaans tot Frans en van volledig vegetarisch tot gemengde restaurants. Er is voor ieder wat wils te vinden tijdens de Vegetarische Restaurantweek. Bekijk daarom snel de deelnemers en reserveer bij het restaurant van jouw keus.
Contact
Vegetariërsbond
Minahassastraat 1
1094 RS Amsterdam

T: 020-3300044
E: info@vegetariers.nl
W: www.vegetariers.nl

Disclaimer: Artikelen en advertenties in deze nieuwsbrief geven niet noodzakelijkerwijs de mening weer van de redactie. De Vegetariërsbond neemt geen verantwoordelijkheid voor ingezonden mededelingen.Vind ons leuk op Facebook    Volg ons op Twitter